Storcator cu melc Oursson Vitality JM6001/IV, 240 W, 60 RPM, Recipient suc 1 l, Alb

Electrocasnice miciStorcatoare

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Profita de ofertele Crazy Days doar la eMAG!

 

Oursson Vitality JM6001/IV

Oursson ne propune un alt model de storcator cu melc ce ne-a atras atentia si am dorit sa il testam. Este vorba despre storcatorul cu melc Oursson Vitality JM6001/IV extrem de usor de utilizat si foarte practic in bucatarie. De asemenea, asigura o fiabilitate excelenta, iar clientii sunt incantati de alegerea facuta. Insa, te invitam sa afli in continuare toate detaliile necesare pentru a te putea convinge.

Design

Storcatorul beneficiaza de un design placut, carcasa fiind alba in combinatie cu negru. Se ansambleaza si demonteaza foarte usor, fiind usor de curatat. Dimensiunile acestuia sunt de 25 x 18.3 x 48.3 cm (W x D x H) si cantareste 7.3 kg.

Specificatii

Storcatorul Oursson Vitality JM6001/IV are o putere de 240 W si este prevazut cu un tub foarte mare, ce ofera un diametru de 7.5 cm, ceea ce inseamna ca vei putea adauga fructele si legumele intregi.

Extrage foare bine sucul din pulpa sau coaja fructelor si a legumelor, rezultand o pasta foarte uscata, gratie filtrului cu trei niveluri. Capacitatea recipientului de colectare a sucului este de 1 litru.

In plus, este un aparat silentios comparativ cu multe alte modele. Nivelul maxim de zgomot produs nu depaseste 60 dB.

Gratiei functiei reverse se vor evita blocajele, aceasta ruland in sens invers melcul.

Parerea clientilor

Cumparatorii au declarat ca este un aparat foarte eficient, usor de utilizat si de intretinut. Au fost foarte multumiti de modul sau de functionare, drept pentru care apreciaza raportul calitate/pret avantajos.

Concluzie

Poti opta cu incredere pentru storcatorul de fructe si legume Oursson Vitality JM6001/IV pentru ca este un produs interesant si foarte eficient in orice bucatarie. Se descurca atat in cazul fructelor si legumelor moi, cat si pentru cele dure, iar clientii s-au aratat faorte incantati. In plus, aici gasesti o oferta de pret actualizata.

 

7.6

Pret

9.2/10

Calitate

9.6/10

Fiabilitate

9.8/10

Functii

0.0/10

Design

9.3/10

Pareri PRO

  • tub mare
  • silentios comparativ cu alte modele
  • curatare facila

Pareri CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.