Storcator de legume si fructe cu melc Oursson JM6001/DC, 240W, 60rpm, Autocuratare, Reverse, Rosu

Electrocasnice miciStorcatoare

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Profita de ofertele Crazy Days doar la eMAG!

 

Oursson JM6001/DC

Storcatorul de legume si fructe Oursson JM6001/DC este un model deosebit, in cazul caruia calitatea isi spune cuvantul. In opinia mea, isi face treaba exceptional, insa as vrea sa detaliez acest produs in cadrul review-ului pe care l-am realizat pentru a prezenta pe larg toate caracteristicile. Nu stiu cat de cunoscuta iti este marca Oursson, insa de ceea ce poti fi sigur este ca ofera produse calitative, pe care pe mine nu m-au dezamagit, cel putin pana in acest moment.

Design

Aparatul dispune de o carcasa solida, placuta din punct de vedere estetic, de culoare rosie. Accesoriile se monteaza si demonteaza foarte usor, iar curatarea lor este destul de facila, gratie periutei din dotare, dar si a posibilitatii de adaugare a acestora in masina de spalat vase. Masoara 48 x 24 x 21 cm (l x L x A).

Specificatii

Oursson JM6001/DC este un storcator foarte eficient, prevazut cu o putere de 240 W si o viteza de 60 rpm. Este un aparat foarte puternic si rezistent, prevazut cu un tub larg de 7.5 cm. Ce inseamna acest lucru? Poti adauga fructele si legumele intregi, fara sa mai fie nevoie sa pierzi timp sectionandu-le in bucati mici.

Este prevazut cu tehnologia de presare la rece cu stoarcere lenta si melc puternice, ceea ce inseamna ca sucul va fi extras foarte bine din pulpa sau coaja fructelor si a legumelor, pentru a evita irosirea. In plus, este foarte silentios, nivelul maxim de zgomot produs nedepasind 60 dB.

Aparatul reuseste sa obtine in mai putin de 1 minut chiar un litru de suc. In plus, se descurca excelent atat in cazul fructelor moi, cat si in cazul fructelor tari.

Gratie filtrului cu trei nivele, pulpa si coaja nu se vor amesteca cu sucul colectat, toate fiind colectate separat.

Parerea clientilor

Clietntii au declarat ca sucul este extras si colectat foarte bine, iar aparatul este mai silentios decat multe alte modele. In plus, au mai adaugat faptul ca aparatul este foarte usor de intretinut si personal sutn extrem de multumiti. Au apreciat raportul calitate/pret excelent.

Concluzie

Oursson JM6001/DC este un storcator de fructe si legume, care ofera o flexibilitate excelente si rezultate pe masura asteptarilor. Face fata cu brio oricarei provocari, indiferent de duritatea vegetalelor. Recomandam cu toata increderea acest produs, iar aici iti lasam o oferta de pret rezonabila.

 

7.3

Pret

9.0/10

Calitate

9.3/10

Fiabilitate

9.4/10

Functii

0.0/10

Design

8.8/10

Pareri PRO

  • curatare facila
  • tehnologie de presare la rece
  • pret rezonabil

Pareri CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.