Storcator de fructe si legume Oursson JM3308/OR-800 W, 2 trepte de putere, recipient pulpa 2 litri, filtru fin din otel inoxidabil, tub de alimentare mare cu diametru de 75 mm, portocaliu

Electrocasnice miciStorcatoare

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Profita de ofertele Crazy Days doar la eMAG!

 

Oursson JM3308/OR-800 W

Alege un storcator de fructe practic si eficient, care sa se incadreze in standardele tale, dar si in bugetul de care dispui. De aceasta data, iti vom face cunostinta cu un alt storcator Oursson si anume modelul Oursson JM3308/OR-800 W. Din punctul meu de vedere, este un produs rezonabil, asa ca ar merita sa il cunosti indeaproape pentru a vedea de ce este capabil.

Design

Aparatul se bucura de un design placut, carcasa fiind compacta, fiind disponibil in varianta portocaliu. Este usor de ansamblat si de demontat, iar in egala masura vei reusi sa il cureti rapid imediat dupa utilizare.

Specificatii

Storcatorul Oursson JM3308/OR-800 W este u nprodus foarte practic in orice bucatarie, prevazut cu doua trepte de putere. Un mare avantaj al acestui model se refera la tubul larg cu diametrul de 75 mm pe care aparatul il prezinta. Astfel, nu va mai fi nevoie sa maruntesti fructele si legumele, ci le poti adauga intregi. In plus, se descurca bine indiferent de duritatea continutului.

Recipientul de colectare al sucului are o capacitate de 0.35 litri, iar cel de colectare a pulpei are o capacitate de 2 litri. Important de retinut este faptul ca pulpa si sucul vor fi colectate in recipiente separate.

Personal, mi-as fi dorit ca recipientul de colectare a sucului sa fie ceva mai voluminos, insa nu ar reprezenta o problema majora acest aspect.

Parerea clientilor

Clientii au declarat ca isi fac foarte bine treaba cu acest storcator si si-a demonstrat fiabilitatea chiar si folosit zilnic. Este usor de folosit, dar si de intretinut, ceea ce pentru ei este foarte important. Sunt de parere ca raportul calitate/pret este rezonabil.

Concluzie

Storcatorul Oursson JM3308/OR-800 W este un aparat fiabil, pe care te poti baza ori de cate ori ai nevoie. Functioneaza in parametrii optimi, iar clinetii sunt multumiti. In plus, aici gasesti o oferta de pret avantajoasa.

 

7.2

Pret

9.0/10

Calitate

9.2/10

Fiabilitate

9.2/10

Functii

0.0/10

Design

8.8/10

Pareri PRO

  • tub larg
  • curatare facila
  • usor de folosit

Pareri CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.