Ventilator cu picior Orion OFS-S160, 45 W, 3 trepte de viteza, Functie oscilare, Alb

Aparate de aer conditionatElectrocasnice mari

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Profita de ofertele Crazy Days doar la eMAG!

 

Orion OFS-S160

Cu cat temperaturile cresc, cu atat confortul din casa scade. Atunci nu mai poti fi pasiv, ci trebuie sa iei atitudine pentru a trece mai usor peste acest disconfort care nu este deloc neglijabil. Ventilatorul Orion OFS-S160 te poate ajuta sa scapi de caldura sufocanta si presupune o investitie minima.

Design

Este un aparat prevazut cu un design simplu si placut, destul de discret chiar daca il asezi intr-un colt al camerei sau int-run birou. Panoul de comanda se regaseste, desigur, pe piciorul aparatului.

Specificatii

Ventilatorul Orion OFS-S160 presupune o putere de 45 W si trei trepte de viteza, pentru a putea adapta functionalitatea aparatului in functie de conditii.

In plus, acest model de ventilator prezinta timer, pentru un control mai bun asupra aparatului. In aceste conditii, vei putea programa aparatul pentru a isi incheia in mod automat activitatea, in decursul a 450 de minute.

De asemenea, producatorii il recomanda drept un aparat silentios care nu iti va crea niciun fel de disconfort acustic.

Parerea clientilor

In principiu, clientii sunt de parere ca acest ventilator este un model destul de eficient raportat la pretul de achizitie. Nu neaga faptul ca se asteptau la o calitate inferioara, insa odata ce au inceput sa il utilizeze au fost surprinsi in mod placut. Totodata, apreciaza raportul calitate/pret foarte bun.

Concluzie

Ventilatorul Orion OFS-S160 este un model interesant in masura in care prezinta o eficienta destul mare, raportata la un pret cat se poate de mic pe care il poti verifica aici. In categoria avantajelor se numara faptul ca este prevazut cu timer, usor de montat si foarte silentios, dar nu in ultimul rand, parerile pozitive exprimate de clienti.

7

Pret

8.9/10

Calitate

8.5/10

Fiabilitate

8.9/10

Functii

0.0/10

Design

8.5/10

Pareri PRO

  • timer
  • 3 trepte de viteza
  • silentios
  • pret bun

Pareri CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.