Nutri Express – Mixer vertical multifunctional

Electrocasnice miciMixere

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

A inceput Stock Busters doar la eMAG!

Nutri Express este un mixer vertical multifunctional care poate deveni un real ajutor in orice bucatarie preluand anumite sarcini consumatoare de timp si energie. Daca este o alternativa buna si pentru nevoile voastre, ramane sa descoperiti in cadrul materialului pe care l-am pregatit.

Mixerul Nutri Express are capacitatea de a macina de la ingrediente dure pana la celel moi cum ar fi nucile, semintele, carcascavalul si multe altele. Este prevazut cu un bol ce ofera o capacitate de un litru si este ideal pentru prepararea supelor, un pahar de 500 ml si un alt pahar de 250 ml impreuna cu trei tipuri de capace: un capac cu orificiul pentru baut, un capact pentru inchis ermetic si un capac cu suport pentru pai.

Dispune de doua cutite cu ascutire Piranha, ce reusesc sa marunteasca si sa omogenizeze foarte bine continutul. Motorul pternic cu sistem de racire cu aer este capabil sa lucreze cu pana la 17000 turatii pe minut. Prezinta doua trepte de putere adaptabile in functie de nevoi. Astfel, puteti pasa legume si fructe, puteti prepara smoothie-uri, puteti macina diverse tipuri de alimente mai simplu si mai rapid decat v-ati fi asteptat. In final, aparatul este si foarte usor de intretinut inutrcat paharul si capacul pot fi spalate in masina de vase.

Dimensiunile dispozitivului sunt de 16.5 cm inaltime fara recipiente, 28 cm inaltime cu paharul de 500 ml sau 34 cm inaltime cu bolul de un litru.

Verifica oferta curenta!

Concluzii si Pareri de la clienti

Nutri Express este o solutie optima pentru nevoile variate cu ajutorul caruia puteti prepara mese sau gustari sanatoase, fara prea mare efort din partea voastra. Cumparatorii sunt foarte incantati de dispozitiv si sustin ca il folosesc foarte des, devenind un electroncasnic indispensabil pentru ei. Este usor de folosit, isi face treaba rapid si eficient si nici nu ocupa mult spatiu de depozitare in bucatarie. Il recomanda cu incredere mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este foarte bun.

Review pe scurt: Nutri Express

9.7

Pret

9.7/10

Calitate

9.7/10

Fiabilitate

9.8/10

Functii

9.8/10

Design

9.5/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Paseaza, macina, marunteste
  • 3 recipiente cu dimensiuni diferite
  • Realizat din materiale de calitate
  • Usor de folosit si de curatat

Pareri CONTRA

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.