Mixer vertical Breville VHB 135X-01, 800 W, Vas 0.8 l, Viteza variabila, Negru

Electrocasnice miciMixere

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Profita de ofertele Crazy Days doar la eMAG!

 

Breville VHB 135X-01

Cum mixerul este un aparat ce nu poate lipsi din bucatarie, iti propunem sa alegi ceea ce te avantajeaza cel mai bine. Indiferent ca gatesti frecvent sau nu, ori daca ceea ce prepari necesita frecvent un mixer, te asteptam sa afli mai multe despre mixerul vertical Breville VHB 135X-01, practic si eficient.

Din punctul meu de vedere, un mixer trebuie sa fie eficient, sa aiba capacitatea de a zdrobi alimente tari, dar sa nu fie nici foarte greu, pentru ca este incomod atunci cand trebuie sa mixezi ceva un timp indelungat. Vom vedea in cele ce urmeaza daca mixerul indeplineste toate cerintele pe care fiecare dintre voi le are.

Design

Mixerul Breville VHB 135X-01 vine cu un design compact si modern, avand carcasa de culoare negra. In partea de sus, este pozitionat butonul cu car vei porni mixerul. In ceea ce priveste greutatea, aparatul cantareste 2.5 kg.

Specificatii

Mixerul Breville VHB 135X-01 detine o putere de 800 W, avand astfel un motor puternic si viteze variabile, pe care le vei selecta in functie de necesitate. Blenderul vine insotit de un blender gradat cu capacitate de 800 ml.

Accesoriile cu care mixerul vine la pachet sunt:

  • pasator
  • vas gradat

Parerea clientilor

Utilizatorii s-au aratat foarte incantati de acest model de mixer, sustinand eficienta sa. Mixeaza, marunteste foarte bine, pasta rezultata fiind foarte cremoasa. Este suficient de puternic in asa fel incat sa reusesti sa maruntesti si alimentele ceva mai tari. Raportul calitate/pret este prin urmare foarte bun.

Concluzie

Mixerul vertical Breville VHB 135X-01, 800 W, Vas 0.8 l, Viteza variabila, Negru este un must-have in bucataria oricarei gospodine. Face treaba excelent si reuseste sa mixeze foarte bine alimentele. Cumparatorii sunt foarte incantati de produs, ceea ce ii da un plus de incredere. Pentru mai multe detalii si o oferta buna, poti intra aici.

Atentie! Daca urmele de zgarieturi fine nu sunt o problema si iti doresti sa faci economii, poti comanda produsul de la categoria de resigilate. Oferta cu aceste produse care mai sunt disponoibile pe stoc o gasesti aici, sub imaginile de prezentare. 

7.7

Pret

9.3/10

Calitate

9.6/10

Fiabilitate

9.7/10

Functii

0.0/10

Design

9.7/10

Pareri PRO

  • usor de manevrat
  • design placut
  • motor puternic

Pareri CONTRA

  • nu au fost identificate
Mixer vertical Breville VHB 135X-01

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.