Heinner Master Collection HBM-900XMC

Daca te-ai saturat de produsele din comert, pline de tot felul de substante nocive organismului, atunci trebuie sa te hotarasti sa achizitionezi si o masina de paine. Va recomandam sa aflati mai multe despre masina de paine Heinner Master Collection HBM-900XMC care ar putea fi ceea ce cautati.

Cred ca orice gospodina ar trebui sa aiba un astfel de aparat si sa prepare foarte simplu painea, utilizand doar produse naturale. Nu veti mai fi nevoiti sa consumati produse pline de substante care pe termen lung, ar putea avea efecte foarte nocive asupra sanatatii.

Design

Masina de paine Heinner Master Collection HBM-900XMC prezinta un design foarte modern, avand carcasa argintie, integrandu-se perfect in orice tip de bucatarie. In partea de sus, aveti panoul de comanda, de unde veti putea selecta toate programele dorite.

Specificatii

Masina de paine Heinner Master Collection HBM-900XMC prezinta o capacitate de 900 g si o putere de 615 W. Detine in dotare un numar de 12 programe, printre care foarte eficiente vor fi programul rapid, functia automata de pastrare la cald.

Aveti posibilitatea de a alege gradul de rumenire pe trei nivele, pentru a rumeni painea exact atat cat va place.

Accesoriile incluse pentru acest model de masina de paine sunt lingura si paharul pentru dozare.

Parerea clientilor

Cumparatorii sustin ca aceasta masina de paine este foarte eficienta si urmarind reteta nu au intampinat nicio problema. Painea obtinuta este foarte buna, coapta in interior si rumenita, exact atat cat doriti.

Concluzie

Masina de paine Heinner Master Collection HBM-900XMC, 615 W, 900 g, 12 Programe, Argintiu v-o recomand sa o achizitionati cu incredere pentru ca va fi un ajutor important in bucatarie. Cat timp o utilizati corect, urmarind reteta corespunzatoare, nu veti avea niciun fel de probleme. Aici puteti consulta o oferta actualizata si veti putea vedea si mai multe detalii.

Masina de paine Heinner Master Collection HBM-900XMC, 615 W, 900 g, 12 Programe, Argintiu

9.225

Pret

9/10

  Calitate

  9/10

   Fiabilitate

   9/10

    Design

    9/10

     PRO

     • usor de utilizat
     • programe diverse
     • design atractiv

     CONTRA

     • nu au fost identificate

     leave a comment

     Create Account     Log In Your Account