Masina de tocat Zelmer ZMM4280W, 1900W, 2.5 kg/min, 3 site, storcator rosii, moara cereale, 4 accesorii razuire/feliere, Alb

Electrocasnice miciMasini de tocat

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Profita de ofertele Crazy Days doar la eMAG!

 

Zelmer ZMM4280W

Zelmer ne propune o serie de masini de tocat foarte interesante si, in egala masura, eficiente, un real ajutor in bucatarie. De aceasta data, ne vom opri asupra unui singur model si anume Zelmer ZMM4280W, iar in acest mod vei putea verifica daca este in concordanta cu asteptarile tale.

Design

Masina este prevazuta cu un design simplu si modern, carcasa fiind alba. Lateral, se afla butoanele de unde vei realiza setarile dorite. Dimensiunile acestuia sunt de 22.9 x 17.4 x 18.4 cm ( D x H x W) si cantareste 4.8. In consecinta, va ocupa un spatiu destul de mic in bucatarie.

Specificatii

Masina de tocat Zelmer ZMM4280W este prevazut cu o putere de 1900 W si o putere nominala de 260, capacitatea de tocare fiind si ea una destul de generoasa, de 2.5 kg/min.

Este prevazut cu trei site cu orificii de 2.7, 4, respectiv 8 mm, dispozitiv cu 4 cilindrii pentru radere si feliere, storcator de rosii si moara pentru cereale si boabe de ceafea. Prin urmare, este un aparat destul de flexibil, ceea ce este de apreciat la un astfel de aparat.

De asemenea, dispune si de accesoriu pentru umplerea carnatilor, astfel ca vei reusi sa prepari cei mai deliciosi carnati chiar la tine acasa.

Storcatorul melcat de rosii, fructe si legume iti va permite de fiecare data sa obtii un suc proaspat in timp real.

Parerea clientilor

Clientii sunt foarte incantati de achizitia facuta si sutin ca este tun aparat foarte eficient, care s-a descurcat de fiecare data excelent. Este un aparat calitativ si considera raportul calitate/pret excelent.

Concluzie

Masina de tocat Zelmer ZMM4280W este, de departe, un produs foarte bun cu care iti poti faci treaba excelent, de care si clientii au fost foarte multumiti, acordandu-i calificative bune. In plus, aici poti beneficia de o reducere de pret considerabila.

7.5

Pret

9.2/10

Calitate

9.5/10

Fiabilitate

9.6/10

Functii

0.0/10

Design

9.0/10

Pareri PRO

  • capacitate de tocare mare
  • accesoriu rosii
  • accesoriu carnati

Pareri CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.