Pachet masina de tocat Zass ZMG 05 cu accesoriu storcator rosii Zass ZJAMG 04

Electrocasnice miciMasini de tocat

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Profita de ofertele Crazy Days doar la eMAG!

 

Zass ZMG 05

Alege masina de tocat carne potrivita cu care sa iti poti face treaba de fiecare data rapid si eficient. Numai tu stii ce iti doresti de la un astfel de aparat, noi suntem aici doar pentru a iti prezenta produsele in forma bruta. Vom discuta in cadrul acestui material despre masina de tocat carne Zass ZMG 05 pentru a verifica daca este masina potrivita nevoilor tale.

Design

Aparatul dispune de o carcasa destul de simpla, de culoare alba. Lateral, se regaseste butonul de unde vei porni si opri masina. Dimensiunile acestuia sunt de 24 x 29 x 25 cm (l x L x A) si cantareste 3.44 kg.

Specificatii

Zass ZMG 05 este o masina de tocat carne prevazuta cu o putere de 1000 W si o putere nominala de 300 W. Gratie functiei reverse, nu vor exista blocaje, masina putand rula in sens invers.

Este dotata cu accesoriu pentru carnati, accesoriu pentru impingere si tava de alimentare.

Accesoriul de tocat Zass SMAG05 are capacitatea de a separa samburii si coaja de sucul de rosii. Se monteaza foarte usor si se curata direct sub jetul de apa.

Parerea clientilor

Clientii sunt multumiti de alegerea facuta si sustin ca au reusit de fiecare data sa isi faca treaba eficient cu ajutorul acestei masini de tocat. Nu au ce sa ii reproseze, motiv pentru care apreciaza raportul calitate/pret foarte bun.

Concluzie

Masina de tocat carne Zass ZMG 05 este un aparat util in orice bucatarie, iar gospodinele au fost multumite de modul in care si-a facut treaba, cel putin pana in prezent. In plus, aici poti beneficia de o oferta de pret avantajoasa.

 

7.3

Pret

9.0/10

Calitate

9.3/10

Fiabilitate

9.5/10

Functii

0.0/10

Design

8.6/10

Pareri PRO

  • accesoriu carnati
  • curatare facila
  • usor de utilizat

Pareri CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.