Masina de tocat Sereno, 900W, 3 site otel inoxidabil, Accesoriu carnati

Electrocasnice miciMasini de tocat

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Profita de ofertele Crazy Days doar la eMAG!

 

Sereno

Pentru ca o masina de tocat chiar nu poate lipsi din bucataria niciunei gospodine, iti propunem sa faci cunostinta cu masina de tocat Sereno. Este esential sa gasesti produsele potrivite pentru a iti simplifica efortul depus in bucatarie. Sa vedem despre ce este vorba!

Design

Aceasta masina este prevazuta cu un design foarte modern si chiar sofisticat,a vand carcasa de culoare neagra. Din punctul nostru de vedere, primeste un plus din perspectiva aspectului. Masoara 34 x 20 x 34.5 cm ( D x H x W) si cantareste 3.5 kg.

Specificatii

Masina de tocat Sereno inregistreaza o putere de 900 W si o capacitate de tocare de 500 grame/minut. In cazul in care se blocheaza cu bucati de carne, este prevazuta cu functia reverse si, functionand in sens invers, se va debloca automat si isi va relua activitatea.

Este prevazuta cu accesoriu pentru carnati, accesoriu pentru impingere si trei site metalice.

Pentru a avea o stabilitate mai mare, masina detine picioare anti-alunecare.

Parerea clientilor

Cumparatorii sunt cat se poate de incantati de produsul in cauza si sustin ca isi face treaba excelent. Este usor de utilizat in ciuda aspectului sofisticat si destul de usor de intretinut, piesele putand fi adaugate in masina de spalat vase. Totodata, considera raportul calitate/pret corect.

Concluzie

Masina de tocat Sereno este un model foarte interesant, de luat in calcul. Consideram a fi un produs cat se poate de eficient si potrivit, despre care clientii au avut cuvinte de lauda. Aici poti verifica si o oferta de pret actuala.

7.4

Pret

8.7/10

Calitate

9.3/10

Fiabilitate

9.4/10

Functii

0.0/10

Design

9.6/10

Pareri PRO

  • design modern
  • accesorii diverse
  • putere mare

Pareri CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.