Masina de tocat Heinner MG-2100SS, 2100W, Accesoriu rosii, Accesoriu carnati, Cutit si site inox, Silver

Electrocasnice miciMasini de tocat

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Profita de ofertele Crazy Days doar la eMAG!

 

Tefal NE445

Revenim cu un alt model de masina de tocat carne foarte practica si eficienta in orice bucatarie si anume Heinner MG-2100SS. Din punctul meu de vedere, masina de tocat reprezinta unul dintre electrocasnicele ce nu ar trebui sa lipseasca din nicio bucatarie. In continuare, te asteptam sa afli despre ce este vorba pentru a verifica daca este cel mai potrivit produs si pentru nevoile tale.

Design

Aparatul este prevazut cu un design placut, carcasa fiind de culoare argintie. Lateral, este amplasat butonul de unde vei porni si opri masina de tocat. Nu este un aparat foarte mare, prin urmare ii vei gasi rapid locul in bucatarie.

Specificatii

Heinner MG-2100SS este prevazuta cu o putere mare de 2100 W si o capacitate de tocare de 2 kg/min. Prezinta doua viteze pentru a adapta puterea in functie de continutul pe care doresti sa il maruntesti. In plus, datorita functiei reverse, vei evita blocajele, aparatul functionand in sens invers.

Masina este prevazuta cu accesoriu pentru carnati si accesoriu pentru rosii.

In principiu, in urma unor utilizari repetate ale aparatului, pot spune ca s-a descurcat bine. Incercand sa toc diverse tipuri de carne, dar si rosii, aparatul si-a facut treaba cum trebuie si nu am intampinat niciun fel de probleme.

Parerea clientilor

Clientii sunt multumiti de aceasta masina de tocat si sustin ca au reusit sa isi faca treaba mai bine decat s-ar fi asteptat cu ajutorul ei. De asemenea, este usor de montat si demontat, piesele putand fi adaugate chiar si in masina de spalat vase. In plus, acestia considera raportul calitate/pret foarte bun.

Concluzie

Heinner MG-2100SS este o masina de tocat foarte practica si, mai ales, fiabila pe care o recomandam cu toata increderea. Isi face treaba excelent, iar clientii pot confirma acest lucru acordandu-i calificative foarte bune. Gasesti aici o oferta de pret foarte avantajoasa pentru acest produs.

7.4

Pret

9.0/10

Calitate

9.3/10

Fiabilitate

9.5/10

Functii

0.0/10

Design

9.0/10

Pareri PRO

  • capacitate mare de tocare
  • accesoriu rosii
  • accesoriu kebbe

Pareri CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.