Masina de tocat Heinner MG-2100RD, 2100W, Accesoriu rosii, Accesoriu carnati, Cutit inox, Rosu

Electrocasnice miciMasini de tocat

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Profita de ofertele Crazy Days doar la eMAG!

 

Heinner MG-2100RD

Renunta la mezelurile si carnatii cumparati de la supermarket si prepara-le chiar tu, la tine acasa. Acum totul devine mai usor, cat timp ai la dispozitie cele mai potrivite aparate. Iti prezentam in continuare masina de tocat Heinner MG-2100RD despre care vom discuta, pe larg, in cele ce urmeaza.

Design

Masina este prevazua cu un design modern, carcasa fiind rosie in combinatie cu negru. Nu este un aparat foarte mare, astfel ca vei reusi sa ii gasesti locul foarte rapid in bucatarie.

Specificatii

Masina de tocat Heinner MG-2100RD prezinta o putere de 2100 W si o capacitate de tocare de 1.8 kg/min. Fiind prevazut cu functia reverse, se vor evita blocajele, aparatul ruland in sens invers.

Masina este echipata cu accesoriu pentru carnati si accesoriu pentru rosii. Prin urmare, vei reusi sa maruntesti toate tipurile de carne, dar vei putea obtine si suc de rosii sau sucuri de fructe si legume.

Aparatul este prevazut cu 3 site de taiere si 2 viteze.

Parerea clientilor

Clientii sunt multumiti de modul in care masina isi face treaba, sustinand ca este suficient de puternica si eficienta. Au incercat sa marunteasca cam toate tipurile de carne si s-a descurcat bine. De aceea, clientii apreciaza raportul calitate/pret foarte bun.

Concluzie

Masina de tocat Heinner MG-2100RD este un produs eficient, cu care utilizatorii au reusit sa isi faca treaba foarte bine. Un plus pentru acest aparat este reprezentat de faptul ca prezinta accesoriu pentru rosii, dar si accesoriu pentru umplere a carnatilor. In plus, aici gasesti o oferta de pret foarte tentanta.

 

7.2

Pret

9.0/10

Calitate

8.8/10

Fiabilitate

9.1/10

Functii

0.0/10

Design

8.9/10

Pareri PRO

  • accesoriu pentru carnati
  • accesoriu rosii
  • 2 trepte de putere

Pareri CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.