Masina de tocat electrica Hausberg, 1500 W, 6 accesorii

Electrocasnice miciMasini de tocat

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Profita de ofertele Crazy Days doar la eMAG!

 

Masina de tocat Hausberg

Chiar si cand vine vorba despre o simpla masina de tocat carne este dificil sa poti faci o alegere ferma si rapida. De ce? Tocmai fiindca piata este destul de dezvoltata si in acest domeniu, iar produsele sunt extrem de diversificate. De aceasta data, vom analiza un alt model marca Hausberg, pentru a verifica daca este in concordanta si cu nevoile tale.

Design

Masina este prevazuta cu un design foarte placut, carcasa fiind argintie in combinatie cu negru. Lateral, se regasesc butoanele prin intermediul carora vei porni si opri aparatul. In plus, datorita dimensiunilor sale reduse, ii vei gasi foarte usor locul in orice bucatarie.

Specificatii

Masina de tocat electrica Hausberg prezinta o putere de 1500 W, iar datorita functiei reverse ce ofera posibilitatea de a rula in sens invers, nu vei intampina probleme atunci cand vor aparea blocaje.

Este prevazuta cu accesoriu pentru carnati, accesoriu pentru rosii, accesoriu de impingere si trei site. Astfel, aparatul va fi ideal in pregatirea carnatilor de casa sau chiar a sucului de rosii ori cel de fructe si legume.

Parerea clientilor

Persoanele care au achizitionat acest aparat si l-au si utilizat sustin ca se descurca eficient si sunt multumiti de rezultatele obtinute pana acum. De asemenea, sustin ca raportul calitate/pret este bun.

Concluzie

Masina de tocat Hausberg ar putea fi o optiune interesanta, de care clientii au fost foarte multumiti. Este suficient de mica incat sa ii poti gasi locul rapid in orice bucatarie si vei reusi sa iti faci treaba simplu si rapid. Aici gasesti si pretul actualizat al acestui produs.

7.2

Pret

9.0/10

Calitate

9.0/10

Fiabilitate

9.3/10

Functii

0.0/10

Design

8.8/10

Pareri PRO

  • accesoriu carnati
  • accesoriu rosii

Pareri CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.