Zelmer 1200.80 Lime

Fii mereu la inaltime si apeleaza la cele mai performante electrocasnice, care fac diferenta in ceea ce priveste calitatea. Un aparat care nu face rabat de la calitate este si masina de tocat carne Zelmer 1200.80 Lime, care va reprezenta subiectul nostru de discutie in cadrul acestui review.

Design

Aparatul este prevazut cu un design foarte placut, avand o carcasa alba in combinatie cu lime. Lateral, vei regasi butoanele de unde vei controla aparatul. Este un aparat suficient de mic incat sa nu ocupe foarte mult spatiu de depozitare.

Specificatii

Masina de tocat Zelmer 1200.80 Lime ofera o putere generoasa de 1900 si o capacitate de tocare excelenta, de 2.3 kg/min.

Este prevazuta cu accesoriu pentru carnati, accesoriu pentru rosii, razatoare si rasnita. Este intr-adevar un aparat flexibil, iar indiferent de ceea ce vei dori sa pregatesti cu ajutorul sau, acesta se va descurca excelent. Nu vei fi nicio clipa dezamagit!

Cel mai interesant este ca poti pregati si sucuri naturale din fructe si legume, dar cu conditia ca acestea sa fie moi.

Parerea clientilor

Utilizatorii se declara foarte incantati de aceasta masina de tocat carne. Lucreaza cu adevarat eficient, accesoriile fiind metalice, asigurand o rezistenta excelenta in timp. Dupa fiecare spalare a cutitului de tocat, se recomanda stergerea acestuia de apa pentru a nu risca sa apara pete de rugina. Prin urmare, au estimat raportul calitate/pret excelent.

Concluzie

Masina de tocat Zelmer 1200.80 Lime este un aparat foarte eficient, util in orice bucatarie pe care il recomandam cu toata increderea. Functioneaza in parametrii optimi, iar clientii sunt mai mult decat multumiti. Pentru a fi la curent cu oferta de pret actuala, nu ezita sa intri aici.

 

Masina de tocat carne Zelmer 1200.80 Lime, 1900 W, 2.3 kg/min, Alb/Lime

9.15

Pret

9/10

  Calitate

  9/10

   Fiabilitate

   9/10

    Design

    9/10

     PRO

     • accesoriu carnati
     • accesoriu rosii
     • razatoare
     • rasnita

     CONTRA

     • nu au fost identificate

     leave a comment

     Create Account     Log In Your Account