Masina de tocat carne Heinner PowerMix XMG-1600, 1600 W, 2 kg/min, Aluminiu

Electrocasnice miciMasini de tocat

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Profita de ofertele Crazy Days doar la eMAG!

 

Heinner PowerMix XMG-1600

Ce-ai spune daca ai renunta sa mai cumperi carnati de la supermarket si i-ai prepara chiar la tine acasa? Cu siguranta, gustul va fi incomparabil, fiindca tu ii vei prepara exact pe gustul tau. De aceasta, data vom discuta despre masina de tocat Heinner PowerMix XMG-1600, un aparat promitator, despre care vei afla mai multe in continuare.

Design

Masina este prevazuta cu o carcasa moderna, realizata din aluminiu. In partea de sus, se afla butonul de pornire si oprire, dar si butonul de unde vei seta viteza. Nu este un aparat de dimensiuni foarte mari, prin urmare, vei reusi sa ii gasesti destul de rapid locul in bucatarie.

Specificatii

Masina de tocat Heinner PowerMix XMG-1600 inregistreaza o putere de 1600 W si o capacitate de tocare de 2 kg/min. Functia reverse nu va permite blocajele, prin rularea in sens invers a aparatului.

Este prevazuta cu accesoriu pentru carnati, accesorii kebbe si tava de alimentare.

De asemenea, aparatul prezinta trei discuri de tocare de dimensiuni diferite si anume: 3, 5 si 7 mm.

Parerea clientilor

Utilizatorii sunt de parere ca este un aparat foarte util in bucatarie, oferind o eficienta ridicata. De asemenea, este prevazut cu o constructie solida, astfel ca acestia considera ca merita toti banii. In plus, sunt de parere ca raportul calitate/pret este excelent.

Concluzie

Heinner PowerMix XMG-1600 este o masina de tocat practica si foarte utila in orice bucatarie, de care clientii au fost foarte multumiti. Dar cel mai important, aici poti beneficia de o oferta de pret foarte avantajoasa.

7.1

Pret

9.0/10

Calitate

8.8/10

Fiabilitate

9.2/10

Functii

0.0/10

Design

8.7/10

Pareri PRO

  • capacitate tocare buna
  • accesoriu carnati
  • accesoriu kebbe

Pareri CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.