Masina de tocat carne Gorenje MG2500TJW, 2500W, 2.4 kg/min, Alb

Electrocasnice miciMasini de tocat

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Profita de ofertele Crazy Days doar la eMAG!

 

Gorenje MG2500TJW

Un aparat de calitate face, cu siguranta, diferenta, iar masina de tocat carne nu face exceptie de la regula. Vom discuta in continuare despre un aparat ultra-performant, care va fi de mare folos in orice bucaarie si anume masina de tocat carne Gorenje MG2500TJW.  

Design

Masina este prevazuta cu un design elegant si foarte placut, carcasa fiind alba cu insertii argintii, prezentand o rezistenta foarte mare. Lateral, se afla panoul de control de unde vei realiza setarile dorite. Dimensiunile aparatului sunt de 34.5 x 32.4 x 26.8 cm (D x H x W) si cantareste 5.1 kg.

Specificatii

Masina de tocat Gorenje MG2500TJW este un aparat puternic, avand o putere de 2500 W si o capacitate de tocare pe masura de 2.4 kg/min. Datorita functiie reverse, nu vor exista blocaje, aparatul rulamd in sens invers cand va fi nevoie.

Este prevazuta cu lame din inox foarte rezistente, care va asigura o fiabilitate buna.

In ceea ce priveste accesoriile din dotare, aparatul sta excelent la acest capitol. In acest sens, a fost echipat cu 4 accesorii pentru tocarea carnii, 3 accesorii pentru pregatirea salamului si a biscuitilor, 3 accesorii pentru felierea legumelor si trei discuri pentru tocat cu diametrul de 4, 6 si 8 mm.

Astfel, discutam despre un aparat foarte flexibil, ce iti va permite sa intreprinzi o gama variata de activitati culinare.

Parerea clientilor

Asa cum ne-am asteptat, utilizatorii sunt foarte multumiti de eficienta acestui aparat care s-a descurcat ireprosabil de fiecare data. Este usor atat de montat, cat si de curatat, iar in ansamblu experienta utilizatorilor a fost excelenta. De aceea, acestia sunt de parere ca raportul calitate/pret este foarte bun.

Concluzie

Masina de tocat  Gorenje MG2500TJW este un aparat performant, ce ofera o calitate net superioara comparativ cu alte modele. Dispune de o gama foarte variata de accesorii, ce asigura aparatului o flexibilitate mare. Pentru a fi la curent si cu oferta de pret actuala, intra aici.

 

 

7.8

Pret

9.7/10

Calitate

9.8/10

Fiabilitate

9.8/10

Functii

0.0/10

Design

9.6/10

Pareri PRO

  • capacitate de tocare mare
  • lame rezistente din inox
  • flexibil
  • foarte multe accesorii

Pareri CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.