Masina de tocat carne electrica, ZILAN ZLN-7598, putere 1200 W, Accesoriu carnati, Angrenaj metalic

Electrocasnice miciMasini de tocat

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Profita de ofertele Crazy Days doar la eMAG!

 

ZILAN ZLN-7598

Alege de fiecare data cele mai potrivite produse pentru nevoile tale, iar pentru a reusi acest lucru este necesara o informare in prealabil asupra tuturor produselor care te intereseaza. De aceasta data am revenit cu un nou material despre masina de tocat carne ZILAN ZLN-7598 pentru a verifica eficienta acestuia, asa ca te asteptam sa ne urmaresti in continuare.

Design

Masina este prevazuta cu un design compact si foarte modern, carcasa fiind de culoare argintie. Lateral, vei regasi butoanele de unde vei porni si opri aparatul. Masoara doar 43 x 26 x 23 cm ( D x H x W) si cantareste 1.6 kg.

Specificatii

Masina de tocat ZILAN ZLN-7598 este prevazuta cu o putere de 1200 W si o capacitate de tocare de 1.6 kg/min. Datorita functiei reverse, in momentul in care vor aparea blocaje, masina va rula in sens invers.

Este prevazuta cu accesoriu pentru carnati si tava de alimentare. Vei reusi sa prepari in scurt timp carnatii preferati chiar la tine acasa.

Dispune de trei discuri de tocare cu diametrul de 3, 5 si 7 mm.

Ca in cazul oricarei masini, sunt necesare pauze periodice, pentru a nu se incinge. In orice caz, producatorii au fost preventivi si au dotat masina cu siguratnta impotriva supraincalzirii.

Parerea clientilor

Clientii sustin ca si-au facut treaba pana acum foarte bine cu acest aparat si nu au ce sa ii reproseze. Totodata, considera raportul calitate/pret avantajos.

Concluzie

Masina de tocat ZILAN ZLN-7598 este un aparat practic in orice locuinta, cu care clientii si-au facut treaba eficient. Pretul de achizitie este avantajos si il poti verifica aici.

7.3

Pret

9.0/10

Calitate

9.2/10

Fiabilitate

9.3/10

Functii

0.0/10

Design

9.0/10

Pareri PRO

  • accesoriu carnati
  • pret avantajos

Pareri CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.