Albatros MTA1500

Dragi gospodine, pentru ca meritati cele mai eficiente produse care sa ofere un real ajutor in bucatarie, alegeti ceea ce va avantajeaza cel mai mult. O masina de tocat este un electrocasnic foarte important in bucatarie, de aceea o informare in prealabil asupra unui produs care te-ar putea interesa, nu ar strica deloc. Astfel, de aceasta data revenim cu un nou review despre masina de tocat  Albatros MTA1500, sa vedem cat de capabil poate fi acest aparat.

Design

Acest model de masina de tocat vine la pachet cu un design modern, carcasa fiind neagra in combinatie cu argintiu, fiind chiar mai usor de intretinut. Lateral, se afla butoanele prin intermediul carora vei detine controlul absolut al aparatului. Este un aparat destul de mic, incat nu va ocupa foarte mult spatiu in bucatarie.

Specificatii

Albatros MTA1500 inregistreaza o putere de 1500 W si o capacitate de tocare de 1.2 kg/min. Totodata, gratie functiei reverse, nu vei avea de ce sa te ingrijorezi din cauza blocajelor, aparatul putand rula si in sens invers.

In ceea ce priveste accesoriile din dotare, aparatul a fost prevazut cu accesoriu pentru carnati, accesoriu pentru rosii si accesoriu kebbe. Prin urmare, este destul de bine echipat incat sa iti permita maruntirea oricarui tip de carne, prepararea carnatilor, bulion, dar si sucuri naturale din fructe si legume.

Fiind prevazut cu protectie la supraincalzire, aparatul va opri automat alimentarea cu energie electrica atunci cand se va supraincalzi.

Firesc este ca periodic sa luati pauze pentru a nu se ajunge la supraincalzirea aparatului. Este un lucru valabil la absolut toate modelele de masini de tocat.

Parerea clientilor

Clientii sunt foarte multumiti de eficienta sa, sustinand ca toata ireprosabil carnea. De asemenea, au preparat zacusca, bulion si si-a facut treaba fara probleme. Au mai apreciat raportul calitate/pret excelent.

Concluzie

Masina de tocat  Albatros MTA1500 este un aparat pe care il recomandam cu toata increderea, fiindca se descurca excelent, iar clientii au fost multumiti. Din punctul nostru de vedere, pretul la care il poti achizitiona este chiar avantajos si il poti verifica aici.

 

Masina de tocat Albatros MTA1500, 1500 W, Accesoriu suc de rosii, Negru

9.15

Pret

9/10

  Calitate

  9/10

   Fiabilitate

   9/10

    Design

    9/10

     PRO

     • accesoriu carnati
     • accesoriu rosii
     • accesoriu kebbe

     CONTRA

     • nu au fost identificate

     leave a comment

     Create Account     Log In Your Account