Masina de spalat vase incorporabila Bosch SMV46GX01E, 12 seturi, 6 programe, Clasa A++, 60 cm

IncorporabileMasini de spalat vase incorporabile

Bosch SMV46GX01E

Nu mai ai de ce sa iti pierzi timpul spaland vase in fiecare zi, cand ai la indemana electrocasnicele de incredere. Masina de spalat vase incorporabila Bosch SMV46GX01E s-a dovedit a fi un produs eficient, iar tu te vei convinge ulterior daca este sau nu produsul de care ai nevoie. Vine la pachet cu cele mai importante programe si functii pe care le vom analiza in continuare.

Design

Avand in vedere ca este un model de masina incoporabil nu vom pune foarte mare accent pe partea de design. Tot ce putem spune este ca prezinta o carcasa alba, eleganta, dar care odata integrata in mobilier, nu se va vedea deloc. In partea de sus a usii, se afla amplasate butoanele de comanda, de unde vei selecta programul.

Masina detine urmatoarele dimensiuni: 81.5 x 59.8 x 55 cm ( l x L x A).

Specificatii

Masina de spalat vase incorporabila Bosch SMV46GX01E detine o capacitate de 12 seturi, fiind incadrata in clasa de eficienta energetica A++. Consumul anual de energie a fost aproximat la 258 kWh, iar cel de apa, la 2660 litri.

Masina este dotata cu 6 programe de spalare:

 1. Intensiv – utilizeaza apa la o temperatura de 70 de grade Celsius, fiind potrivit pentru vasele cu grad ridicat de murdarie sau chiar murdarie uscata. Dureaza 125-135 de minute, utilizand 12-15 litri de apa si 1.4-1.5 kWh energie electrica. Nu vorbim despre niste valori fixe, fiindca senzorul de incarcare va regla intreg consumul si durata, doar temperatura apei ramane aceeasi.
 2. Auto – este prezent senzorul de incarcare si cel de turbiditate responsabile cu reglarea duratei de spalare si consumul de resurse. Valorile variaza in functie de gradul de murdarie si de cantitatea de vase incarcata. Temperatura apei se va incadra in intervalul 45-65 de grade Celsius, consumul de apa fiind intre 9 si 19 litri, iar cel de curent electric 0.95 – 1.55 kWh. Dureaza intre 95 si 160 de minute.
 3. Eco – presupune cel mai mic consum de energie, insa durata este cea mai mare – 210 minute. Temperatura apei este de 50 de grade Celsius, consumul energetic fiind de 0.95 kWh si cel de apa 9.5 litri.
 4. Pahare – temperatura apei este de 40 de grade Celsius, fiind activat si senzorul de turbiditate care va regla automat consumul de apa 11-14 litri si consumul de electricitate 0.85-0.9 kWh. De asemenea, durata poate fi intre 85090 minute.
 5. Scurt – dureaza o ora, temperatura de spalare este de 65 de grade Celsius, consuma 10 litri de apa si 1.3 kWh de energie electrica.
 6. Prespalare – dureaza 15 minute, consuma 4 litri de apa si este necesar sa fie precedat de un program de spalare complet.

Pe langa aceste programe, se adauga si cateva extra-optiuni:

 • HygienePlus – presupune o igienizare atenta a vaselor, la temperaturi inalte.
 • ExtraUscare – implica utilizarea apa calda in cadrul procesului de clatire, vasele fiind uscate mai eficient.
 • Variospeed Plus – face posibila scurtarea programelor, utilizand o presiune a apei mai mare, iar timpul de uscare va fi mai scurt.

Programarea intarziata iti permite sa programezi masina in intervalul a 1-24 de ore, astfel incat sa coincida cu programul tau.

Indata ce va termina de spalat, vei fi avertizat acustic, dar si prin intermediul sistemului InfoLight ce presupune proiectarea unei lumini pe podea.

Masina este foarte silentioasa, nu depaseste 46 dB, astfel ca nu va fi deranjanta pe timpul spalarii.

Parerea clientilor

Clientii sustin ca este o masina foarte practica si eficienta care isi face treaba excelent. De asemenea, este silentioasa si usor de utilizat, iar clientii nu au avut ce sa ii reproseze. In plus, estimeaza raportul calitate/pret foarte bun.

Concluzie

Masina de spalat vase incorporabila Bosch SMV46GX01E este un electrocasnic foarte eficient pe care il recomandam cu incredere. Este eficient, dispune de o serie de programe potrivite si extra-optiuni care aduc un plus acestei masini. Este silentioasa si usor de utilizat, iar clientii au fost cat se poate de multumiti. Daca esti interesat si de o oferta de pret intra aici.

9.3

Pret

9.0/10

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.7/10

Functii

9.0/10

Eficienta energetica

9.5/10

Pareri PRO

 • silentioasa
 • programe diversificate
 • programare intarziata
 • capacitate destul de mare

Pareri CONTRA

 • nu au fost identificate

0 thoughts on “Masina de spalat vase incorporabila Bosch SMV46GX01E, 12 seturi, 6 programe, Clasa A++, 60 cm

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.