Lada frigorifica Star-Light CFM-99AP, 102 l, Clasa A+, Alb

Aparate frigorificeCongelatoareElectrocasnice mari

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Profita de ofertele Crazy Days doar la eMAG!

 

Star-Light CFM-99AP

Star-Light CFM-99AP reprezinta o lada frigorifica de dimensiuni relativ restranse, structurarea fiind si ea una simpla. Nu este un produs complex, insa s-ar putea sa fie ceea ce iti trebuie. Te vei convinge daca intr-adevar este asa, dupa ce vei termina de citit acest review pe care l-am realizat.

Design

Acest model de lada frigorifica este dotat cu un design simplu, carcasa fiind de culoare alba. Deschiderea standard se realizeaza vertical, iar manerul este orizontal integrat. Detine urmatoarele dimensiuni: 85 x 56.5 x 52.3 cm ( l x L x A) si cantareste 24 de kg.

Specificatii

Star-Light CFM-99AP este o lada frigorifica ce ofera strictul necesar, ce iti pune la dispozitie 102 litri. Reprezinta una dintre cele mai mici lazi ca si dimensiuni, insa nu chiar cea mai mica.

Din perspectiva compartimentarii, neexistand pereti despartitori, nu vei pierde deloc spatiu. Vei aseza alimentele unele peste altele, insa recomandarea noastra ar fi sa le asezi organizat.

Lada a fost incadrata in clasa de eficienta energetica A+, astfel ca nu va consuma mult. Consumul anual a fost estimat la 168 kWh.

Trebuie sa ai in vedere faptul ca nu detine yala pentru a o putea incuia.

O poti muta foarte usor dintr-un loc in altul, fiindca detine roti.

Parerea clientilor

Persoanele ce au achizitonat aceasta lada frigorifica sustin ca este eficienta si suficient de incapatoare pentru nevoile lor. Astfel, pastreaza foarte bine alimentele la rece, este silentioasa si confortabila. Considera raportul calitate/pret avantajos.

Concluzie

Star-Light CFM-99AP este o lada frigorifica ce merita achizitionata, cat timp ai nevoie de un astfel de aparat nu foarte mare. Ca si dimensiuni o incadram in gama celor mai mici, insa nu este cel mai mic model existent pe piata. Aici poti consulta si oferta de pret atat de tentanta.

7.1

Pret

9.1/10

Calitate

9.0/10

Fiabilitate

9.0/10

Functii

0.0/10

Design

8.6/10

Pareri PRO

  • pret rezonbil

Pareri CONTRA

  • lipsa yala pentru incuiat

0 thoughts on “Lada frigorifica Star-Light CFM-99AP, 102 l, Clasa A+, Alb

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.