Lada frigorifica Heinner HCF-205NHA+, 200 l, Clasa A+, H 84.6, Alb

Aparate frigorificeCongelatoareElectrocasnice mari

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Profita de ofertele Crazy Days doar la eMAG!

 

Heinner HCF-205NHA+

Esti in cautarea unei lazi frigorifice practice si eficiente, care sa asigure cele mai bune conditii pentru alimentele depozitate? Afla mai multe detalii despre lada frigorifica Heinner HCF-205NHA+ care te va surprinde in mod placut, pentru ca este un aparat foarte bun care se descurca excelent. Sa vedem despre ce este vorba!

Design

Lada frigorifica este prevazuta cu un design destul de simplu, fiind alba, se va integra usor indiferent de locul in care ai amplasa-o. Dimensiunile acesteia sunt de 84.6 x 91 x 55.5 cm (l x L x A) si cantareste 34 kg.

Specificatii

Heinner HCF-205NHA+ este o lada frigorifica ce ofera o capacitate de 200 litri, fiind incadrata in clasa de eficienta energetica A+. Astfel, va asigura un consum destul de redus de energie electrica, consumul anual fiind aproximat la 222 kWh.

Este prevazut cu un cos din metal emailat, pentru a depozita pachetele mai mici, astfel incat sa nu se piarda printre pachetele aflate in interiorul lazii.

Inregistreaza o capacitate de congelare de 15.5 kg, in decursul a 24 de ore.

Asigura o autonomie generoasa de 30 de ore, timp in care in cazul unei pene de curent nu vei avea de ce sa te ingrijorezi.

Nivelul maxim de zgomot produs nu depaseste 42 dB, astfel ca putem spune ca este un aparat destul de silentios.

Parerea clientilor

Clientii sunt multumiti de aceasta lada, care isi face treaba in parametrii optimi. Este suficient de incapatoare si pastreaza alimentele in cele mai bune conditii. In plus, sunt de parere ca raportul calitate/pret este excelent.

Concluzie

Heinner HCF-205NHA+ este o lada frigorifica foarte eficienta, pe care o poti achizitiona cu toata increderea de aici. Este suficient de incapatoare, silentioasa si asigura conditiile optime pentru ca alimentele tale sa fie pastrate in maxima siguranta. Pretul la care poti achizitiona aceasta data este foarte avantajos!

7.6

Pret

9.3/10

Calitate

9.6/10

Fiabilitate

9.7/10

Functii

0.0/10

Design

9.2/10

Pareri PRO

  • autonomie buna
  • consum energetic redus
  • silentioasa
  • pret avantajos

Pareri CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.