Lada frigorifica Arctic O30+, 298 l, Clasa A+

Aparate frigorificeElectrocasnice mariFrigidere

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Profita de ofertele Crazy Days doar la eMAG!

 

Arctic O30+

Cauti o lada frigorifica incapatoare, insa nu te-ai putut decide? O sugestie ar fi lada frigorifica Arctic O30+ ce presupune un volum foarte mare, la un pret cat se poate de convenabil. Vezi in continuare mai multe detalii, pentru a te putea convinge daca este sau nu produsul ce atinge nivelul asteptarilor.

Design

Este o lada cu un design compact, destul de simpla, avand carcasa de culoare alba. Masoara 86 x 110 x 72 cm (l x L x A).

Specificatii

Lada Arctic O30+ inregistreaza o capacitate generoasa de 298 litri si este incadrata in clasa de eficienta energetica A+, inregistrand un consum energetic anual de 272 kWh.

Capacitatea de congelare in decursul celor 24 de ore este de 15 kg.

Intreg spatiul este deschis, iar in partea de sus se afla doua cosuri metalice, potrivite pentru depozitarea recipientelor de mici dimensiuni.

Autonomia lazii este de 36 de ore, timp in care in cazul unei pene de curent nu vei avea de ce sa te ingrijorezi, pentru ca alimentele tale vor fi in deplina siguranta.

Nivelul maxim de zgomot produs este de 43 dB.

Parerea clientilor

Clientii sunt multumiti de achizitia facuta intrucat este o lada extrem de incapatoare ce pastreaza alimentele in cele mai bune conditii. O recomanda si altor persoane si considera raportul calitate/pret excelent.

Concluzie

Lada frigorifica Arctic O30+ este un model extrem de incapator si foarte util, pe care il recomandam cu toata increderea. Clientii au fost foarte incantati de ea si o recomanda mai departe. In plus, pretul propus este foarte avantajos si il poti verifica aici.

7.3

Pret

9.0/10

Calitate

9.3/10

Fiabilitate

9.4/10

Functii

0.0/10

Design

8.8/10

Pareri PRO

  • volumge enros
  • cosuri metalice
  • yala incuiat

Pareri CONTRA

  • lipsa roti pentru transport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.