Hota incorporabila telescopica Whirlpool AKR 643 GY, Putere de absorbtie 320 mc/h, 2 Motoare, 60 cm, Inox

Hote incorporabileIncorporabile

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Profita de ofertele Crazy Days doar la eMAG!

 

Whirlpool AKR 643 GY

Daca iti doresti o bucatarie moderna din toate punctele de vedere, atunci este cazul sa optezi pentru o hota incorporabila. O hota incorporabila nu doar ca va fi cat mai bine ascunsa, redand bucatariei un aspect unitar, ci va reusi sa elimine si mirosurile rezultate in urma gatitului. In cele ce urmeaza, vom discuta despre hota incorporabila Whirlpool AKR 643 GY, un ajutor de nadejde in bucatarie.

Nu cred ca ar trebui sa existe bucatarie fara hota, chiar daca poate aragazul sau, respectiv, plita, ar fi pozitionate langa geam. O hota nu doar ca absoarbe mirosurile nedorite, dar reuseste sa absoarba si o buna parte din grasime a carei destinatie este, de obicei, pe mobila din bucatarie. Iar cand vine vorba de curatat, nu este deloc simplu, pentru ca mobila va fi acoperita de un strat de grasime destul de consistent. De aceea, este important sa cumparam o hota, insa nu orice tip.

Design

Hota incorporabila Whirlpool AKR 643 GY este un model telescopic, de culoare argintie, de altfel, foarte elegant. Cu alte cuvinte, in timpul gatitului hota isi va mari dimensiunea, iar dupa ce veti termina, aceasta va reveni la dimensiunea initiala, fiind integral incoporata in mobila. Practic, doar partea de jos se va vedea. Ca si dimensiuni, hota prezinta 17.5 x 59.9 x 28 cm (l x L x A), dar si o greutate de 7.9 kg.

Specificatii

Hota telescopica Whirlpool AKR 643 GY este dotata cu doua motoare si trei viteze. Cea mai mica viteza, presupune o capacitate de absorbtie de 195 mc/h, in timp ce viteza cea mai mare ajunge la o capacitate de absorbtie de 320 mc/h. Altfel spus, hota face fata cu bine mirosurilor nedorite, iar odata ce o veti instala veti putea simti diferenta.

Hota este prevazuta si cu doua filtre pentru grasime, care vor actiona concomitent cu filtru sau normal, din aluminiu. Asadar, acesta va fi protejat si nu va exista riscul de a se infunda cu grasime atunci cand grasimea va ajunge in hota.

Hota a fost incadrata in clasa de eficienta energetica F, cu un consum anual de energie aproximat la 156 kW, as putea spune decent. In general, este stiut faptul ca hotele sunt mari consumatoare de energie electrica, insa acest model este destul de ok din acest punct de vedere.

In ceea ce priveste zgomotul produs, nivelul minim atins este de 51 dB, in timp ce nivelul maxim este de 64 dB. Zgomotul produs este destul de rezonabil, nu va fi chiar la un nivel inalt.

Puterea hotei este de 120 W.

Parerea clientilor

Analizand parerea fiecarui client, am observat ca acestia sunt incantati de modul de functionare al hotei. Concret, vorbesc despre ea ca fiind o hota foarte puternica, arata bine, este comoda la utilizare, iar dimensiunile sale sunt rezonabila, incadrandu-se chiar si intr-o bucatarie in care spatiul este o problema. Acestia apreciaza raportul calitate/pret a fi unul foarte bun, drept pentru care o recomanda si altor persoane care au nevoie de un astfel de aparat.

Concluzie

Hota incorporabila telescopica Whirlpool AKR 643 GY, Putere de absorbtie 320 mc/h, 2 Motoare, 60 cm, Inox reprezinta un produs calitativ, motiv pentru care o recomand cu incredere. Reuseste sa faca fata foarte bine mirosurilor rezultate in timpul gatitului, iar cele doua motoare pe care le are in dotare s-au dovedit destul de puternice si eficiente. Acest lucru este afirmat si de persoanele care au cumparat deja aceasta hota si pot vorbi din experienta. Pentru mai multe informatii, pareri si pentru a vizualiza si o oferta foarte buna, va invitam sa intrati aici.

7.4

Pret

9.0/10

Calitate

9.3/10

Fiabilitate

9.4/10

Functii

0.0/10

Design

9.2/10

Pareri PRO

  • aspect placut
  • filtre din aluminiu lavabile
  • pret rezonabil

Pareri CONTRA

  • nu au fost identificate
Hota incorporabila telescopica Whirlpool AKR 643 GY

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.