Hota incorporabila telescopica Hansa OTC611IH, Putere de absorbtie 198 mc/h, 1 motor, 60 cm, Inox

Hote incorporabileIncorporabile

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Profita de ofertele Crazy Days doar la eMAG!

 

Hansa OTC611IH

Pentru ca fara doar si poate o hota nu poate lipsi din bucataria niciunei gospodine, este necesar sa cunoasteti foarte bine produsul inainte sa il achizitionati. De aceasta data, vom discuta pe larg despre hota incorporabila telescopica Hansa OTC611IH pentru a vedea daca este produsul pe care il cautati si cel care isi va face treaba cum sperati in bucatarie.

Hota va scapa atat de mirosurile nedorite, cat si de aburii din timpul gatitului si, mai ales, de grasimea care provoaca foarte multe neplaceri, ducand in timp la deteriorarea mobilierului din bucatarie. In continuare, intentionam sa realizam o descriere ampla si cat mai corect informata a ceea ce inseamna hota Hansa OTC611IH.

Design

Din perspectiva design-ului, hota telescopica Hansa OTC611IH este de culoare argintie, avand un aspect modern. In timpul functionarii, isi va mari dimensiunea, iar dupa ce veti termina gatitul, o veti putea micsora la loc. Avand in vedere ca este incorporabila, se va vedea doar partea de jos practic, cea de sus integrandu-se in mobilier. Ca si dimensiuni, prezinta 17.3 x 60 x 31 cm (l x L x A) si o greutate de 6.7 kg. Burlanul prezinta un diametru de 120 mm.

Specificatii

Hansa OTC611IH este un model de hota incoporabila telescopica ce prezinta un singur motor, avannd o putere de 110 W. Ce inseamna acest lucru? Ca hota va reusi sa absoarba o buna parte din mirosurile din timpul gatitului si aburul din bucatarie. Prezinta doua trepte de viteza, avand o capacitate minima de absorbtie de 147 mc/h, in timp ce capacitatea maxima de absorbtie este de 198 mc/h. Sunt prezente si doua filtre de grasime care vor fi necesare pentru ca grasimea sa nu deterioreze aparatul.

Hota a fost incadrata in clasa de eficienta energetica D, cu un consum anual de energie de aproximativ 59 kW, ceea ce inseamna ca este o hota destul de eficienta din acest punct de vedere, astfel ca nu va va incarca factura la curentul electric.

Este prezenta o singura lampa de iluminare de 28 W, nu va ilumina cu o intensitate foarte mare plita, insa isi va face treaba in parametrii normali.

Parerea clientilor

Pentru ca de fiecare data mi s-a parut important sa ascult cat mai multe pareri, am facut un scurt rezumat a ceea ce spun utilizatorii efectivi care au cumparat acest model de hota. Acestia au specificat faptul ca hota trage bine aerul, sunt multumiti de ea si corespunde descrierii. Ar fi ales sa aiba doua becuri de iluminare, insa nu considera neaparat un minus.

Concluzie

Hota incorporabila telescopica Hansa OTC611IH, Putere de absorbtie 198 mc/h, 1 motor, 60 cm, Inox este un model de hota ce functioneaza in parametrii optimi, astfel ca nu a creat probleme de functionalitate cumparatorilor. De asemenea, este accesibila din toate punctele de vedere, iar aici o veti gasi la un pret foarte accesibil, dar veti putea vizualiza si mai multe detalii.

7.3

Pret

9.0/10

Calitate

9.2/10

Fiabilitate

9.3/10

Functii

0.0/10

Design

8.8/10

Pareri PRO

  • aspect placut
  • eficienta energetica
  • filtre metalice lavabile
  • pret avantajos

Pareri CONTRA

  • nu au fost identificate
Hota incorporabila telescopica Hansa OTC611IH

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.