Hota incorporabila telescopica Arctic AHT60X, Putere de absorbtie 268 mc/h, 1 motor, 59.8 cm, Inox

Hote incorporabileIncorporabile

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Profita de ofertele Crazy Days doar la eMAG!

 

Arctic AHT60X

Ai nevoie de o hota in bucatarie? Atunci nu mai trebuie sa stai pe ganduri, ci trebuie sa te orientezi rapid, fiindca hota este un electrocasnic absolut necesar in bucatarie. Astazi, discutam despre hota incoporabila Arctic AHT60X, care vine la pachet cu un raport calitate/pret foarte bun.

In ultimii ani, Arctic s-a axat mai mult pe dezvoltarea gamei de produse incorporabile, iar la finele anului 2016 a adus in premiera, primul model de hota incoporabila – Arctic AHT60X. Vom analiza in detaliu acest model de hota pentru a vedea ce ne promite efectiv producatorul.

Design

Prin prisma design-ului, hota Arctic AHT60X este foarte moderna, relativ simplista si ergonomica, incadrandu-se perfect in orice tip de bucatarie. Ca si dimensiuni, aceasta se detine 17.5 x 59.8 x 28.1 cm ( l x L x A) si o greutate de 6.3 kg.

Specificatii

Arctic AHT60X este o hota telescopica, avand o capacitate de absorbtie de 330 mc/h, adica un nivel mediu. Este recomandata indeosebi bucatariilor de dimensiuni medii, deopotriva, care au o arie de maxim 10 mp.

Hota este prevazuta cu trei trepte de viteza, dar si cu becuri cu halogen pentru iluminare. Face parte din categoria hotelor entry spre middle level, adica in general, o hota buna care isi face treaba eficient.

Hota Arctic AHT60X mai este prevauzta cu filtre metalice, labavile, adica nu vor fi necesare consumabilele. Daca un cumparator nu doreste sa plaseze burlan de evacuare, atunci va fi posibila recircularea, doar ca in acest caz, va fi necesara atasarea unui filtru de carbon, care este consumabil.

Daca optati pentru varianta care prevede evacuare pe burlan, atunci trebuie sa stiti ca diametru acestuia este de 120 mm.

Hota este incadrata la clasa de eficienta energetica D si are o putere de 150 W.

Nivelul de zgomot atins in timpul functionarii este de minim 48 dB, iar cel maxim, poate ajunge pana la 64 dB.

Parerea clientilor

Clientii sunt incantati de produs, sustinand ca montajul a fost foarte rapid, filtrul de grasime este bun, aspirand rapid mirosurile nedorite. Iluminarea este, deopotriva foarte buna, iar per ansamblu, clientii considera ca merita achizitonata aceasta hota. Raportul calitate/pret l-au estimat a fi bun.

Ceea ce au mai specificat clientii este faptul ca la treapta a treia de viteza, hota este usor zgomotoasa.

Concluzie

Hota incorporabila telescopica Arctic AHT60X, Putere de absorbtie 268 mc/h, 1 motor, 59.8 cm, Inox este un produs foarte bun, pe care il recomand cu incredere. Isi face treaba foarte bine, astfel ca mirosurile neplacute vor sta departe de bucataria voastra. Clientii sustin veridicitatea promisiunilor producatorului, astfel ca il consideram un produs de incredere. Pentru mai multe detalii si o oferta foarte buna, puteti intra aici.

Atentie! Daca nu te deranjeaza zgarieturi superficiale si vrei sa faci economii, nu ezita sa achizitionezi produsul de la categoria de resigilate. Oferta o gasesti aici, sub imaginile de prezentare. Hota vine la pachet cu aceeasi garantie de 24 de luni.

7.4

Pret

9.3/10

Calitate

9.2/10

Fiabilitate

9.5/10

Functii

0.0/10

Design

8.9/10

Pareri PRO

  • pret avantajos
  • filtre metalice lavabile

Pareri CONTRA

  • capacitate de absorbtie relativ redusa
Hota incorporabila telescopica Arctic AHT60X

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.