Hota incorporabila decorativa Star-Light HAD-160SSG, Putere absorbtie 280 mc/h, 1 motor, 60 cm, Inox/Sticla

Hote incorporabileIncorporabile

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Profita de ofertele Crazy Days doar la eMAG!

 

Star-Light HAD-160SSG

Hota incorporabila decorativa Star-Light HAD-160SSG este un nou produs propus de brandul romanesc, caruia ii vom realiza o analiza amanuntita in cadrul acestui review. In continuare, vei afla principalele aspecte pe care este important sa le cunosti inainte de a o achizitiona, dar si conditiile necesare pe care trebuie sa le indeplinesti astfel incat sa hota sa poata functiona la capacitate maxima.

Design

Este prevazuta cu un design minimalist, foarte modern, fiind de culoare argintie, se va potrivi in orice tip de bucatarie. Hota este realizata din inox, astfel ca va fi potrivita pentru orice cadru cromatic, dar va demonstra si o fiabilitate ridicata.

Masoara 82 x 60 x 40 cm ( l x L x A).

Specificatii

Hota incorporabila Star-Light HAD-160SSG detine un singur motor, ce are o putere de 65 W si o capacitate de absorbtie de pana la 280 mc/h. Intrebarea este caror bucatarii se potriveste cel mai bine?

Vom face un calcul simplu, pentru a putea intelege despre ce este vorba in alegerea unei hote. Prima data, capacitatea de absorbtie va fi impartita la 12, fiind numarul optim de volume de aer ce ar trebui recirculate pe parcursul a 60 de minute. Rezultatul va fi impartit la inaltimea standard a unei incaperi, adica 2.65 m. In final, se va obtine suprafata de aproximativ 9 mp, fara a lua in calcul volumul corpurilor de mobilier, care se considera a fi unul destul de generos. Se adauga pana la 5 mp, suprafata presupusa ocupata de mobilier si celelalte electrocasnice prezenta in bucatarie.

Star-Light HAD-160SSG prezinta un sistem dublu de evacuare, astfel ca va fi potrivita chiar si pentru bucatariile ce nu au posibilitatea evacuarii exterioare, fiindca nu au pereti exteriori. Evacuarea interioara presupune recircularea si filtrarea aerului printr-un sistem prevazut cu carbune activ.

Detine o lampa de iluminare care este incadrata in clasa de eficienta B. Anual, hota consuma aproximativ 36.3 kW.

Filtrul de aluminiu prespune o eficienta ridicata, tinand la distanta grasimea, avand avantajul de a fi lavabil.

Nivelul maxim de zgomot atins este de 63 dB, astfel ca nu o putem considera o valoarea foarte mica, insa nici exagerat de mare.

Parerea clientilor

Cumparatorii au fost multumiti de eficienta acestei hote si se potriveste nevoilor lor. Filtrul se curata foarte usor si pot spune ca reuseste sa tina foarte bine aerul si grasimea la distanta. In plus, considera raportul calitate/pret bun.

Concluzie

Hota incorporabila Star-Light HAD-160SSG este un produs interesant, potrivit pentru bucatariile de dimensiuni medii, pentru a putea functiona la eficienta maxima. Detine avantajul de a detine dublu sistem de evacuare, iar in ceea ce priveste pretul, consideram a fi avantajos si il poti verifica aici.

7.4

Pret

9.2/10

Calitate

9.3/10

Fiabilitate

9.3/10

Functii

0.0/10

Design

9.1/10

Pareri PRO

  • sistem dublu de filtrare
  • eficienta energetica
  • filtru lavabil

Pareri CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.