Plita incorporabila Hansa BHKS61138, 4 arzatoare, Aprindere electrica, Gaz, Sticla Neagra

IncorporabilePlite incorporabile

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Profita de ofertele Crazy Days doar la eMAG!

 

Hansa BHKS61138

Plita Hansa BHKS61138 este un model cu functionare clasica, insa cu un design imbunatatit, care se va integra perfect in orice tip de bucatarie. Mai mult decat atat, aceasta plita ar putea fi accesibila chiar si bugetelor ceva mai scazuta, iar in continuare este asteptat sa afli tot ceea ce te intereseaza despre acest produs.

Design

Este prevazuta cu un design elegant, fiind realizata din sticla neagra, de aceea culoarea mobilei va fi foarte putin importanta, fiindca se poate asorta cu orice alta nuanta. Frontal se afla si butoanele de unde vei porni fiecare arzator, iar in dreptul fiecaruia se afla cate un desen unde vei putea vedea carui arzator corespunde.

Specificatii

Plita incorporabila Hansa BHKS61138 este prevazuta cu alimentare pe gaz, astfel ca nu lipseste sistemul de siguranta. La nivelul fiecarui arzator, exista cate o supapa de siguranta care va opri alimentarea cu gaz, in cazul opririi accidentale a flacarii. De asemenea, prezinta aprindere electrica prin scanteie, incorporata in buton.

Plita este prevazuta cu patru arzatoare: unul mic, doua normale si unul tip WoK. Puterea arzatoarului WoK este de 2.8 kW. Fiecare arzator este prevazut cu gratare minimaliste, care insa nu ofera o stabilitate foarte mare vaselor precum sunt cele monobloc.

Suprafata plitei din sticla va oferi o aderenta destul de scazuta murdariei, astfel ca devine usor de curatat.

Parerea clientilor

Clientii sunt cat se poate de multumiti de aceasta plita care si-a dovedit eficienta si o recomanda mai departe. Sustin ca prezinta un design deosebit care se potriveste oricarui tip de bucatarie, iar curatarea este foarte facila. Totodata, sustin ca raportul calitate/pret este excelent.

Concluzie

Plita incorporabila Hansa BHKS61138 este un produs foarte interesant, care vine la pachet cu o functionare clasica si un design imbunatatit. Clientii, la randul lor, considera ca este o plita foarte buna cu care isi fac treaba excelent. Aici poti verifica si o oferta de pret foarte avantajoasa.

7.5

Pret

9.3/10

Calitate

9.3/10

Fiabilitate

9.5/10

Functii

0.0/10

Design

9.3/10

Pareri PRO

  • design modern
  • arzator WoK
  • siguranta in utilizare
  • pret avantajos

Pareri CONTRA

  • gratarele minimaliste asigura o stabilitate mai mica vaselor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.