Plita incorporabila rustica Hansa BHG63100020, Gaz, 4 Arzatoare, Aprindere electrica, Negru

IncorporabilePlite incorporabile

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Profita de ofertele Crazy Days doar la eMAG!

 

Hansa BHG63100020

Din seria plitelor cu design rustic se inscrie si plita incorporabila Hansa BHG63100020. Presupune o functionalitate clasica, insa suficienta pentru a iti face treaba in parametrii optimi. Cu siguranta, punctul sau foarte se refera la final, iar in continuare, vom realiza o analiza detaliata a tururor detaliilor prevazute.

Design

Design-ul acestei plite este cu totul deosebit, rustic. Observam un contrast foarte frumos intre plita de culoare neagra si butoanele aurii. Acestea sunt amplasate lateral, iar in dreptul fiecaruia se afla cate un desen ce indica arzatorul caruia corespunde. Plita masoara 4 x 58 x 51 cm ( l x L x A).

Specificatii

Plita incorporabila Hansa BHG63100020 dispune de alimentare pe gaz, motiv pentru care au fost necesare doua sisteme aditionale. Ne referim la sistemul de siguranta, pe care il regasim sub forma unor supape montate la nivelul fiecarui arzator, ce are rolul de a opri alimentarea cu gaz, in cazul in care flacara se va stinge accidental. Alt sistem este cel de aprindere electrica, prin scanteie, incoporata in butoane.

Plita prezinta patru arzatoare: unul mare, doua normale si unul mic. Puterea dezvoltata de acestea variaza, astfel ca puterea celui mare este de 2.6 kW, celor doua normale cate 1.65 kW si cel mic 1 kW.

Gratarul este monobloc, fiind realizat din email. Nu este foarte robust, dar ofera o stabilitate foarte mare vaselor.

Parerea clientilor

Cumparatorii sustin ca plita le-a atras atentia prin design-ul sau. In plus, functionalitatea sa este simpla si eficienta si se intretine destul de usor. Prin urmare, considera raportul calitate/pret foarte bun.

Concluzie

Plita incorporabila Hansa BHG63100020 este un produs care ne surprinde prin design-ul sau, nu neaparat prin functionalitate. Dispune de cele doua sisteme care iti vor oferi un plus de siguranta. Practica si foarte usor de intretinut, plita vine la pachet cu un pret foarte avantajos, pe care il poti verifica aici.

7.5

Pret

9.2/10

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.5/10

Functii

0.0/10

Design

9.5/10

Pareri PRO

  • design retro
  • siguranta in utilizare
  • curatare facila
  • pret avantajos

Pareri CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.