Plita incorporabila Gorenje Old Time GW65CLI, Gaz, 4 Zone de gatit, Control mecanic, 60 cm, ivory

IncorporabilePlite incorporabile

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Profita de ofertele Crazy Days doar la eMAG!

 

Gorenje Old Time GW65CLI

Gorenje Old Time GW65CLI este o plita incoporabila interesanta, ce ne atrage atentia, in primul rand, prin design-ul sau deosebit. Te invitam sa ne urmaresti in continuare pentru a afla tot ceea ce te intereseaza despre produsul in cauza.

Design

Plita este prevazuta cu un design retro, fiind disponibila in varianta ivory.  Frontal, se afla cele patru butoane, iar in dreptul fiecaruia se afla un desen ce va indica arzatorul caruia raspunde.

Specificatii

Plita incorporabila Gorenje Old Time GW65CLI este prevazuta cu alimentare pe gaz. Prezinta aprindere electrica prin scanteie si supape de siguranta la nivelul fiecarui arzator, astfel incat atunci cand flacara se va stinge accidental, alimentarea cu gaz va fi oprita instant.

Dispune de patru arzatoare de dimensiuni diferite: un arzator mic, doua nromale si unul WoK. Gratarele sutn realizate din fonta si asigura o stabilitate destul de buna vaselor. Puterea arzatorului WoK ajunge la 3.5 kW.

Pentru a incorpora plita in blat, acesta trebuie sa aiba o grosime de minim 6 mm.

Parerea clientilor

Persoanele care au achzitionat acest produs declara ca este o plita foarte buna si foarte placuta din punct de vedere estetic. Arzatorul WoK este puternic si foarte util. De asemenea, au mai adaugat ca se curata usor si se monteaza destul de rapid in blat. Acestia sunt de parere ca raportul calitate/pret este excelent.

Concluzie

Plita incorporabila Gorenje Old Time GW65CLI este un produs eficient, pe care il recomandam cu toata increderea. A dovedit ca asigura o fiabilitate buna, iar clientii sunt foarte multumiti. Aici poti verifica oferta de pret actualizata.

 

7.5

Pret

9.0/10

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.6/10

Functii

0.0/10

Design

9.3/10

Pareri PRO

  • design deosebit
  • arzator WoK
  • curatare facila

Pareri CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.