Frigider cu doua usi Star-Light FDDV-213A+, 213 l, Clasa A+, H 144 cm, Alb

Aparate frigorificeElectrocasnice mariFrigidere

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Profita de ofertele Crazy Days doar la eMAG!

 

Star-Light FDDV-213A+

Cauti un frigider foarte ieftin si de dimensiuni mici, dar in care alimentele sa fie in maxima siguranta? Atunci te sfatuim sa te documentezi, in cadrul acestui articol, despre frigiderul cu doua usi Star-Light FDDV-213A+. 

Design

Frigiderul este prevazut cu un design simplu, avand carcasa alba, fara elemente care sa iasa in evidenta. Detine doua usi prevazute cu manere incorporate si deschidere standard pe partea dreapta. Poti monta invers usile daca esti obligat de spatiu.

Acesta masoara 144 x 54 x 57 cm ( l x L x A) si cantareste 39 de kg.

Specificatii

Frigiderul cu doua usi Star-Light FDDV-213A+ detine un volum de 213 litri, fiind incadrat in clasa de eficienta energetica A+. Prezinta un sistem de racire static dotat cu niste conducte prin care circula agentul termic. Pentru a regla temperatura, vei folosi termostatul rotativ.

Frigiderul Star-Light FDDV-213A+ inregistreaza un volum de 171 litri, fiind amplasat in partea de jos. Detine o structurare relativ simpla, fiind prezent si compartimentul pentru fructe si legume. Spatiul de deasupra lazii este organizat cu ajutorul a patru rafturi din sticla securizata. Vei putea aseza rafturile cum veti dori pe treptele de nivel de care dispune. Usa frigiderului este dotat cu trei suporturi ideale pentru sticle si alimente de mici dimensiuni. Sistemul de dezghetare este automat.

Congelatorul Star-Light FDDV-213A+ are un volum de 42 litri, fiind organizat cu ajutorul unui raft metalic. Are o capacitate de inghetare de 2 kg pe parcursul a 24 de ore. Prezinta sistem de dezghetare manuala.

Autonomia este una buna, de 14 ore, timp in care nu ai de ce sa iti faci griji in cazul unei pene de curent.

Nivelul de zgomot maxim atins este de 41 dB.

Parerea clientilor

Clientii sunt multumiti de acest frigider care isi face treaba eficient. Raceste foarte bine alimentele si nu a creat probleme. Considera raportul calitate/pret avantajos.

Concluzie

Frigiderul Star-Light FDDV-213A+  este o varianta de luat in calcul atunci cand ai nevoie de un frigider ieftin si nu foarte mare. Prezinta sistem No Frost, doar la nivelul frigiderului, congelatorul fiind necesar sa il dezgheti manual. Este un produs ce respecta promisiunile producatorilor, iar aici poti consulta si o oferta de pret.

7

Pret

9.0/10

Calitate

8.8/10

Fiabilitate

8.9/10

Functii

0.0/10

Design

8.2/10

Pareri PRO

  • pret avantajos
  • dimensiuni relativ reduse

Pareri CONTRA

  • lipsa functii performante

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.