Frigider Arctic ATF9048+, 86 l, Clasa A+, H 81.8 cm, Alb

Aparate frigorificeElectrocasnice mariFrigidere

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Profita de ofertele de Revolutia Preturilor doar la eMAG!

 

Arctic ATF9048+

Arctic ATF9048+ este genul de frigider pe care l-as vedea intr-o camera de camin, pensiune ori hotel sau chiar la birou. Este un frigider mic, dar foarte practic oriunde l-ai amplasa. Te invitam sa ne urmaresti in continuare si sa afli tot ceea ce te intereseaza despre produsul in cauza pentru a te putea convinge.

Design

Frigiderul dispune de un design foarte simplu si compact, prevazut cu usa cu maner incorporat. Masoara 81.8 x 47.5 x 53 cm (l x L x A), asa ca va fi foarte usor sa ii gasesti locul chiar si in incaperi mai mici.

Specificatii

Frigiderul Arctic ATF9048+ dispune de un volum de 86 litri, asigurand strictul necesar. Este incadrat in clasa de eficienta energetica A+, consumul energetic fiind unul destul de mic. Producatorii estimeaza consumul anual la 118 kWh.

In partea de jos, se afla compartimentul unde vei putea depozita fructele si legumele pentru a se mentine proaspete un timp indelungat. Deasupra acestui compartiment, se afla doua rafturi din sticla securizata, prevazute cu margine de protectie.

In partea superioara, se afla un congelator mic, inchis.

Usa frigiderul dispune de 3 suporturi din plastic, unde vei putea depozita recipiente de mici dimensiuni.

Interiorul este iluminat, pentru o buna vizibilitate in interior, temperatura putand fi modificata prin intermediul termostatului reglabil.

Parerea clientilor

Clientii sunt multumiti de acest mic frigider, care pastreaza in cele mai bune conditii alimentele. Produsul in sine functioneaza foarte bine, iar cumparatorii estimeaza raportul calitate/pret foarte bun.

Concluzie

Arctic ATF9048+ este un frigider ieftin, dar care asigura strictul necesar fiindca pastreaza in conditii optime alimentele din interior. Chiar daca nu dispune de funciti performante, aparatul se descurca cel putin decent. In plus, aici gasesti o oferta de pret foarte buna pentru acest produs.

 

7

Pret

9.0/10

Calitate

8.6/10

Fiabilitate

9.1/10

Functii

0.0/10

Design

8.2/10

Pareri PRO

  • dimensiuni reduse
  • pret mic
  • li

Pareri CONTRA

  • lipsa functie No Frost

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.