Frigider Arctic ANFB155+, 138 l, Clasa A+, H 101.7 cm, Alb

Aparate frigorificeElectrocasnice mariFrigidere

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Profita de ofertele Crazy Days doar la eMAG!

 

Arctic ANFB155+

Ai nevoie de un frigider mic pentru acasa sau chiar la birou? Iti recomandam sa afli mai multe detalii despre frigiderul Arctic ANFB155+, care ar putea fi ceea ce cauti. Insa, inainte de a lua orice decizie, este foarte important sa cunosti bine produsul pe care urmeaza sa il achizitionezi, pentru a sti daca va corespunde integral nevoilor tale.

Design

In ceea ce priveste partea estetica, nu putem spune ca ne impresioneaza si nu asta ar fi fost ideea. In principiu, din perspectiva design-ul, discutam despre un aparat destul de simplu, cu carcasa alba. Masoara 101.7 x 54 x 60 cm (l x L x A) si cantareste 36 kg.

Specificatii

Frigiderul Arctic ANFB155+ inregistreaza un volum de 138 de litri, care este distribuit astfel: 118 litiri pentru frigider si 20 litri pentru congelator. Fiind incadrat in clasa de eficienta energetica A+, consumul energetic va fi redus, producatorii estimand consumul anual la 184 kWh.

Frigiderul dispune de doua rafturi metalice si unul din sticla, foarte rezistente. Sigur ca daca necesiti un spatiu mai mare pentru recipiente voluminoase poti renunta la rafturi. Ceea ce ne-a surprins in mod placut este existenta compartimentului pentru fructe si legume. Usa este prevazuta cu 3 rafturi din plastic rezistent pentru depozitarea oualelor, conservelor si altor recipiente mici.

Congelatorul este inchis cu o usita cu clapeta, in acest fel nu va exista riscul formarii ghetii in interior. Inregistreaza o capacitate de congelare de 2 kg in decursul a 24 de ore.

Frigiderul ofera o autonomie de 18 ore, iar in tot acest timp, alimentele vor fi in maxima siguranta in cazul unei pene de curent.

Parerea clientilor

Clientii sunt foarte multumiti de acest mic frigider pe care l-au comandat pentru uz casnic, pentru birou sau chiar pentru pensiuni. Se descurca excelent si chiar au fost surprinsi in mod placut. In ansamblu, considera raportul calitate/pret excelent.

Concluzie

Frigiderul Arctic ANFB155+ este un produs rentabil ce merita achizitionat fiindca ofera calitate ridicata la un pret avantajos. Se descurca excelent, mentine in cele mai bune conditii alimentele atat din frigider, cat si din congelator. Clientii confirma aceste lucruri si i-au oferit produsului calificative bune. Aici poti verifica si tu o oferta de pret tentanta.

7

Pret

8.8/10

Calitate

8.6/10

Fiabilitate

9.2/10

Functii

0.0/10

Design

8.4/10

Pareri PRO

  • zona congelare
  • dimensiuni reduse
  • compartiment pentru fructe si legume

Pareri CONTRA

  • lipsa functie No Frost

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.