Fierbator Star-Light DK 382, 2200 W, 1.7 l, Negru/Inox

Electrocasnice miciFierbatoare

Star-Light DK 382

Cauti un fierbator practic si ieftin pentru a iti prepara mai rapid cafeaua dimineata? Iti recomandam fierbatorul Star-Light DK 382, insa inainte de toate, este necesar sa afli toate informatiile necesare. In continuare, iti vom prezenta intr-un mod cat se poate de obiectiv produsul in cauza, pentru a iti putea forma o parere cat mai realista.

Design

Design-ul acestui aparat este unul cat se poate de simplu si compact, fiind de culoare argintiu cu negru. Este un aparat destul de mic incat sa nu ocupe mult spatiu in bucatarie, mai ales daca exista probleme in acest sens. In plus, baza rotativ iti va putea permite sa amplasezi ibricul in orice directie vei dori.

Specifcatii

Star-Light DK 382 este un fierbator cu o capacitate de 1.7 litri si o putere de 2200 W. Carcasa este realizata din inox, oferind rezistenta ridicata.

Aparatul dispune de sistem anti-alunecare ce ofera o stabilitate ridicata in timpul utilizarii. De asemenea, prezinta oprire automata si protectie impotriva supraincalzirii.

Star-Light DK 382 prezinta indicator al nivelului de apa si protectie impotriva functionarii fara apa.

Parerea clientilor

Cumparatorii sunt multumiti de acest aparat, care s-a dovedit a fi unul eficient. In ciuda pretului mic, aparatul functioneaza in parametrii optimi. Prin urmare, considera raportul calitate/pret excelent.

Concluzie

Fierbatorul Star-Light DK 382 este un aparat simpatic care isi face treaba foarte bine. Reuseste sa fiarba apa foarte rapid si nu va trebui supravegheata in permanenta. Aici poti verifica si oferta de pret actuala, pe care o consideram foarte avantajoasa.

7.1

Pret

9.0/10

Calitate

8.8/10

Fiabilitate

9.0/10

Functii

0.0/10

Design

8.7/10

PRO

  • capacitate destul de mare
  • carcasa inox
  • usor de intretinut

CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *