Plita incorporabila Electrolux EGH6343BOX, gaz, 4 arzatoare, 60 cm, Aprindere electrica, gratare fonta, Inox

IncorporabilePlite incorporabile

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Profita de ofertele Crazy Days doar la eMAG!

 

Electrolux EGH6343BOX

Vrei sa iti reamenajezi bucataria si sa inlocuiesti vechiul aragaz cu o plita cu performante cel putin peste medie si aspect noncoformist? Plita incoporabila Electrolux EGH6343BOX ar fi o alternativa interesanta, asa ca rolul nostru este de a te informa corect pentru a puta adopta decizia cea mai buna.

Plita electrica este aleasa, in general, prin prisma aspectului exterior, dar si prin functiile si performantele cu care este dotata. Nu ar fi foarte multe aspecte de punctat pentru o plita, insa principalele caracteristici trebuie cunoscute de catre potentialul cumparator.

Design

Plita este prevazuta cu un design modern, foarte elgant si fiind de culoarea argintie, va fi foarte usor sa o asortezi cu orice piesa de mobilier, dar si cu restul electrocasnicelor. Butoanele sunt pozitionate frontal, iar in dreptul fiecarui exista cate un desen unde este indicat caruti arzatorul corespunde.

Specificatii

Plita incoporabila Electrolux EGH6343BOX este prevazuta cu alimentare pe gaz, o resursa inflamabila. Iar pentru a diminua acest dezavatanj, producatorii au dotat plita la nivelul fiecarui arzator cu cate o supapa de siguranta, care in cazul opririi accidentale a flacarii, alimentarea la gaz se va opri instant. De asemenea, plita mai este prevazuta si cu aprindere electrica prin scanteie incorporata in fiecare buton.

Este dotata cu patru arzatoare, si anume: un arzator WoK, doua arzatoare normale si un arzator mic.

Puterea arzatorului WoK este de 4 kW, puterea arzatorului mic este de 1 kW, iar puterea celor doua arzatoare normale, cate 2 kW fiecare.

Plita este echipata cu doua gratare din fonta, care vor asigura o stabilitate ridicata vaselor in timpul gatitului. De asemenea, va fi mai usoara si curatarea locala a plitei.

Cablul de alimentare are o lungime de 1.1 m.

Parerea clientilor

Clientii sunt multumiti de plita, sustinand ca este foarte incapatoare, iar gratarul foarte stabil. De asemenea, sunt incantati ca datorita sistemului de aprindere, copiii nu sunt in pericol. Clientii considera raportul calitate/pret foarte bun.

Concluzie

Plita incorporabila Electrolux EGH6343BOX, gaz, 4 arzatoare, 60 cm, Aprindere electrica, gratare fonta, Inox este o plita buna, care isi face treaba excelent si, mai mult decat atat, are un design deosebit. Este prevazuta cu sistem de siguranta si aprindere electrica, dar si gratare foarte stabile. Clientii sunt multumiti ceea ce ii confera un plus de incredere. Aici ai o oferta de pret excelenta pe care o poti consulta.

7.4

Pret

9.0/10

Calitate

9.3/10

Fiabilitate

9.4/10

Functii

0.0/10

Design

9.2/10

Pareri PRO

  • putere mare
  • design placut
  • gratare stabile
  • curatare facila
  • siguranta in utilizare

Pareri CONTRA

  • nu au fost identificate
Plita incorporabila Electrolux EGH6343BOX

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.