Plita incorporabila Electrolux Design X-line EGT6343LOK, Gaz, 4 Arzatoare, Aprindere electrica, Sticla Neagra

IncorporabilePlite incorporabile

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Profita de ofertele Crazy Days doar la eMAG!

 

Electrolux Design X-line EGT6343LOK

Transforma-ti bucataria intr-un loc elegant, primitor, care sa te atraga de fiecare data. Plita incorporabila Electrolux Design X-line EGT6343LOK este un model interesant ce vine la pachet cu un design deosebit. In continuare, ai ocazia sa faci cunostinta cu aceasta si sa afli tot ceea ce te intereseaza despre ea.

Design

Electrolux Design X-line EGT6343LOK este prevazuta cu un design elegant si foarte modern, fiind de culoare neagra, va fi foarte usor de asortat. Butoanele sunt grupate cate doua si amplasate frontal, astfel incat sa iti fie la indemana, in functie de arzatorul pe care doresti sa il aprinzi. Aceasta are o latime de 60 cm.

Specificatii

Plita incorporabila Electrolux Design X-line EGT6343LOK este alimentata pe gaz, motiv pentru care a fost prevazuta cu sistem de siguranta. Acesta se refera la amplasarea unor supape de siguranta, la nivelul fiecarui arzator, care vor opri alimentarea cu gaz instant, in cazul stingerii accidentale a flacarii. Mai mult, aprinderea este electrica, prin scanteie, incorporata in butoane.

Plita detine patru arzatoare si anume: un arzator mic, doua normale si unul WoK. Puterea dezvoltata de acestea variaza in functie de marimea lor.

Este dotata cu gratare minimaliste, ce ar putea oferi o stabilitate mai mica comparativ cu cele mari.

Parerea clientilor

Persoanele care au achizitonat aceasta plita sustin ca functioneaza foarte bine si reusesc sa isi faca treaba fara probleme. De asemenea, mai afirma faptul ca reusesc sa o curete foarte usor. Un utilizator s-a confruntat cu o problema – sticla plitei a crapat. Aceasta neplacere nu a fost intampinata si de alti utilizatori.

Concluzie

Electrolux Design X-line EGT6343LOK este o plita incorporabila in cazul careia s-a pus accent foarte mare pe partea de design. Prezinta alimentare pe gaz si, desigur, sisteme de siguranta aferente. Amintind mai sus problema, nu o putem generaliza, in conditiile in care un singur utilizator s-a confruntat cu ea. Pentru o oferta de pret actuala, intra aici.

7.4

Pret

9.0/10

Calitate

9.2/10

Fiabilitate

9.4/10

Functii

0.0/10

Design

9.2/10

Pareri PRO

  • design elegant
  • siguranta in utilizare
  • pret rezonabil

Pareri CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.