Cuptor cu microunde Sharp R20DS, 20 l, 800 W, Mecanic, Silver

Cuptoare microundeElectrocasnice mari

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Profita de ofertele Crazy Days doar la eMAG!

 

Sharp R20DS

Ai decis sa achizitionezi un cuptor cu microunde? Atunci noi suntem aici pentru a te ajuta sa iei o decizie si nu pentru a te influenta in vreun sens. Discutam pe larg de aceasta data despre cuptorul cu microunde Sharp R20DS, care v-ar putea interesa.

Un cuptor cu microunde este bine venit in bucatarie, chiar daca personal, nu as recomanda utilizarea sa continua. Insa, sunt de parere ca orice lucru pe care il facem ponderat nu are cum sa dauneze.

Design

Cuptorul cu microunde Sharp R20DS prezinta un design dragut si foarte modern, care se integreaza perfect in orice tip de bucatarie. Prezinta caracasa de culoare argintie si geam de culoare neagra. in partea laterala, regasiti butoanele de comanda, unde veti seta programul dorit. Prezinta urmatoarele dimensiuni: 439.5 x 338.2 x 256.3 mm ( W x D x H) si o greutate de 11 kg.

Specificatii

Cuptorul cu microunde Sharp R20DS detine o capacitate de 20 de litri, este suficienta pentru o farfurie mare sau pentru un castron inalt. Puterea cuptorului este de 800 W.

Ca si functii, prezinta Functia de Dezghetare, foarte utila pentru ca nu va mai fi nevoie sa scoateti alimentele de la congelator cu foarte mult timp inainte de prepare, pentru a se dezgheta. Cu ajutorul acestui cuptor, in doar cateva minute, carnea va fi dezghetata.

De asemenea, timer-ul este bine venit, astfel ca atunci cand programul a ajuns la final, veti fi avertizati sonor.

Cuptorul prezinta 5 nivele de putere. Este dotat cu un suport rotun cu un diametru de 25.5 cm.

Parerea clientilor

Clientii s-au aratat foarte incantati de acest cuptor, afirmand necesitatea lui. Sustin ca isi face treaba exact asa cum promite si ca nu au intampinat niciun fel de probleme. Este, de asemenea, usor de intretinut, cu o simpla laveta veti curata urmele de mancare care ar putea sari.

Concluzie

Cuptorul cu microunde Sharp R20DS, 20 l, 800 W, Mecanic, Silver este un electrocasnic accesibil din toate punctele de vedere, pe care il recomand cu mare incredere. Nu are o capacitate impresionanta, dar din punctul meu de vedere este suficienta. Raportul calitate/pret este unul foarte avantajos, iar aici aveti o oferta atractiva.

6.8

Pret

8.8/10

Calitate

8.5/10

Fiabilitate

8.5/10

Functii

0.0/10

Design

8.0/10

Pareri PRO

  • usor de utilizat
  • pret avantajos

Pareri CONTRA

  • capacitate medie
Cuptor cu microunde Sharp R20DS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.