Congelator Whirlpool AFB601AP, 88 l, H 85 cm, 4 Sertare, Clasa A+, Alb

Aparate frigorificeCongelatoareElectrocasnice mari

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Profita de ofertele Crazy Days doar la eMAG!

 

Whirlpool AFB601AP

Nu putine sunt cazurile in care combina sau frigiderul pe care le detinem sa nu aiba un congelator suficient de incapator pentru a putea depozita tot ceea ce avem nevoie. Acesta este motivul determinant pentu care este absolut necesara achizitionarea unui congelator separat. Congelatorul Whirlpool AFB601AP ar putea fi una dintre solutiile avantajoase, dar mai intai de toate, va propun sa faceti cunostinta cu el.

Un astfel de congelator poate fi achizitionat atat acasa, cat si pentru birou sau la camin. Indiferent de locul unde aveti nevoie, esential este sa stiti ca nu ocupa foarte mult spatiu, in consecinta, poate fi depozitat foarte usor. Si asa cum ne-am obisnuit deja, discutam si analizam lucrurile indeaproape intrand in fiecare detaliu esential.

Design

Congelatorul Whirlpool AFB601AP prezinta un design simplu si dragut, astfel caci poate fi pozitionat in orice incapere ca se incadreaza foarte bine. Este de culoare alba si are deschidere standard, pe partea dreapta. Si cum usile sunt reversibile, pot fi amplasate oriunde doriti sau cum va obliga spatiul de depozitare. Manerul este incorporat, ceea ce face sa fie mai elegant, dar nu va mai exista nici riscul sa ramaneti cu respectivul maner in mana, la un moment dat. Din perspectiva dimensiunilor, acesta detine 85 x 55 x 58 cm (l x L x A), dar si o greutate de 34 de kg.

Specificatii

Whirlpool AFB601AP este un congelator cu un volum total de 88 de litri si este incadrat in clasa de eficienta energetica A+. Prin urmare, consumul energetic anual este de 179 de kWh, in timp ce consumul energetic pe parcursul a 24 de ore este de 0.58 kWh.

Congelatorul este foarte bine compartimentat, avand patru compartimente regasite sub forma unor ladite. Avantajul major este faptul ca aceste compartimente sunt inchise, astfel ca veti putea depozita lactate, carne, legume si fructe, fara a imprumuta din mirosuri sau, mai rau, arome. Dezghetarea se va realiza manual, caci nu dispune de sistemul NoFrost. Capacitatea de congelare pe parcursul a 24 de ore este de 8 kg.

Prezinta Functia super-congelare, ceea ce va face ca alimentele depozitate sa fie in permanenta siguranta. Vine la pachet cu o tava pentru gheata.

Autonomia congelatorului ese de 17 ore, ceea ce inseaman ca in cazurile in care veti ramane fara curent electric, timp de 17 ore alimentele vor fi in siguranta pentru ca nu se aparatul nu se va dezgheta.

Nivelul de zgomot maxim atins in timpul functionarii este de 39 dB.

Parerea clientilor

Ca de fiecare data, ne place sa ascultam si sa va prezentam si parerile practice ale utilizatorilor, care poate detin produsul de o perioada mai mare de timp. Cei care detin congelatorul de mai bine de 2 ani, afirma ca este un produs fiabil, raceste alimente extrem de bine si nu au intampinat niciun fel de probleme cu el. Se incadreaza foarte bine si in spatii mai micute, nefiind foarte voluminos si nici nu produce zgomot mare.

Concluzie

Congelatorul Whirlpool AFB601AP, 88 l, H 85 cm, 4 Sertare, Clasa A+, Alb apreciez a fi un produs foarte eficient in cazul in care aveti nevoie de un congelatorul suplimentar si este, intr-adevar un produs de incredere. Pot face acest afirmatii si datorita experientelor celor care prezinta acest congelator de o perioada mai mare de timp, iar pana in acest moment nu au intampinat probleme de functionare. Aici aveti o oferta accesibila, dar si detalii suplimentare.

7.2

Pret

9.0/10

Calitate

9.1/10

Fiabilitate

9.3/10

Functii

0.0/10

Design

8.5/10

Pareri PRO

  • compartimentare buna
  • pret rezonabil

Pareri CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.