Combina frigorifica Star-Light CRFV-290A+, 290 l, Clasa A+, H 185.5 cm, Alb

Aparate frigorificeCombine frigorificeElectrocasnice mari

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Profita de ofertele Crazy Days doar la eMAG!

 

Star-Light CRFV-290A+

Esti in cautarea unei combine frigorifice practice si foarte ieftina? Atunci, ar trebui sa afli mai multe detalii despre combina frigorifica Star-Light CRFV-290A+ ce ar putea fi pe placul tau. Insa, decizia nu o poti lua acum, ci trebuie sa afli toate detaliile necesare despre acest model, pentru a te convinge singur ca este ceea ce cauti.

Design

Combina este prevazuta cu un design simplu, avand carcasa alba. Usile sunt prevazute cu manere incorporate si prezinta deschidere standard pe partea dreapta, insa fiind reversibile, le vei putea monta dupa necesitate.

Dimensiunile aparatului sunt de 185.5 x 59.5 x 63.3 cm (l x L x A).

Specificatii

Combina frigorifica Star-Light CRFV-290A+ dispune de o capacitate totala de 290 de litri si este incadrata in clasa de eficienta energetica A+, consumul de energie electrica fiind redus. Consumul anual de energie a fost aproximat la 264 kWh.

Dispune de sistem de racire No Frost, ceea ce va elimina riscul formarii ghetii pe peretii interiori ai aparatului sau pe suprafata alimentelor.

Frigiderul combinei Star-Light CRFV-290A+ ofera un volum de 209 litri si este organizat cu ajutorul a 4 rafturi din sticla securizata, iar in partea de jos, exista un compartiment pentru fructe si legume. Usa este prevazuta cu 4 suporturi din plastic, unde vei putea depozita sticle, borcane, recipiente mici si asa mai departe.

Congelatorul combinei Star-Light CRFV-290A+ prezinta o capacitate de 81 litri si este prevazut cu trei compartimente inchise, ceea ce va facilita depozitarea separata a alimentelor, in functie de natura lor. Capacitatea de congelare in decursul a 24 de ore este de 4.5 kg.

Nivelul maxim de zgomot produs este de 41 dB, astfel ca aparatul nu va fi deranjant din acest punct de vedere.

Parerea clientilor

Clientii sustin ca aceasta combina frigorifica isi face treaba in parametrii optimi, iar ca si capacitate, este suficienta pentru nevoile lor. Sunt multumiti si de compartimentarea acestuia, un mare avantaj reprezentand compartimentele inchise de la nivelul congelatorului. In plus, sunt de parere ca raportul calitate/pret este excelent.

Concluzie

Star-Light CRFV-290A+ este o combina frigorifica practica si foarte accesibila din toate perspectivele, motiv pentru care o recomandam persoanelor care isi doresc un astfel de aparat simplu si util. Clientii sunt multumiti de modul in care aceasta isi face treaba, demosntrand ca este un produs fiabil. Aici poti profita de o oferta de pret foarte buna!

7.3

Pret

9.2/10

Calitate

9.3/10

Fiabilitate

9.0/10

Functii

0.0/10

Design

8.8/10

Pareri PRO

  • sistem racire No Frost
  • compartimentare buna
  • silentioasa
  • pret bun

Pareri CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.