Combina frigorifica Samsung RB37J5000SA/EF, 367 l, Clasa A+, No Frost, H 201, Grafit metalic

Aparate frigorificeCombine frigorificeElectrocasnice mari

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Profita de ofertele Crazy Days doar la eMAG!

 

Samsung RB37J5000SA/EF

Esti o familie numeroasa si ai nevoie de o combina pe masura? Atunci avem o propunere pentru tine, combina ideala in acest caz. Discutam in cele ce urmeaza despre combina frigorifica Samsung RB37J5000SA/EF, pentru a iti oferi cat mai multe detalii si un punct de vedere obiectiv.

Conditiile pentru ca o combina frigorifica sa fie potrivita sunt variate. Fiecare client are nevoie de altceva, de aceea trebuie cunoscut indeaproape produsul care te intereseaza. Combina frigorifica Samsung RB37J5000SA/EF este un model foarte interesant pe care il vom analiza in detaliu.

Design

Combina frigorifica Samsung RB37J5000SA/EF este prevazuta cu un design simplu, dar in acelasi timp foarte elegant, avand carcasa grafit metalic. Deschiderea usilor se realizeaza standard pe partea dreapta, insa fiind reversibile, le vei putea monta dupa bunul plac. Manere usilor sunt incorporate pe partea laterala, ceea ce ii da un plus de eleganta.

In ceea ce priveste dimensiunile, combina masoara 201 x 59.5 x 67.5 cm (l x L x A) si o greutate de 70 de kg.

Specificatii

Combina frigorifica Samsung RB37J5000SA/EF prezinta un volum total de 387 litri, fiind incadrata in clasa de eficienta enerfetica A+, cu un consum anual de 314 kWh, reprezentand un consum destul de mic. In continuare, vom analiza separat detaliile cu privire la frigiderul si la congelatorul combinei frigorifice Samsung RB37J5000SA/EF.

Frigiderul combinei Samsung RB37J5000SA/EF

Frigiderul inregistreaza un volum de 269 litri, fiind foarte bine structurat, pe trei rafturi din sticla securizata cu margini de protectie si doua compartimente inchise, ideale pentru a depozita in maxima siguranta fructele si legumele pentru o prospetime indelungata.

Totodata, si usa frigiderului este foarte bine organizata, astfel ca aceasta este prevazuta cu sase suporturi din plastic potrivite pentru depozitarea sticlelor, oualor sau alimentelor de dimensiuni reduse.

In partea superioara, se afla compartimentul Fresh Zone, locul in care vei pastra carnea pe care urmeaza sa o pregatesti sau alte alimente perisabile.

De asemenea, nu putem uita sa mentionam nici compartimentul pentru unt si branzeturi care este foarte util.

Frigiderul este dotat cu sistemul NoFrost, astfel ca nu vei intampina problema formarii depunerilor de gheata pe peretii interiori ai aparatului.

Congelatorul combinei Samsung RB37J5000SA/EF

Congelatorul prevede o capacitate de 98 de litri si o capacitate de congelare pe parcursul a 24 de ore de 12 kg. Este organizat sub forma a trei compartimente inchise, unde vei putea depozita carne, fructe, legume, lactate si alte alimente fara teama de a imprumuta mirosuri si arome.

Nici la nivelul congelatorului nu se vor forma depunderi de gheata, fiindca si acesta este dotat cu sistemul NoFrost.

La nivelul congelatorului, mai este de amintit existenta compartimetnului mare – Big Box.

In ceea ce priveste functiile  din dotare, combina este prevazuta cu:

 • Functia vacanta sau Holiday – ideala pentru economisirea energiei, atunci cand esti plecat de acasa o perioada mai mare de timp
 • Functia Super-congelare – pentru ca alimentele sa fie depozitate in conditii optime
 • Sistemul NoFrost – despre care am amintit anterior, eficient impotriva depunerilor de gheata pe peretii combinei, astfel ca nu va fi nevoie decongelarea manuala la anumite intervale de timp

Printre accesoriile  din dotare, se numara:

 • suportul pentru depozitarea oualor
 • tava pentru gheata

Autonomia combinei este de 19 ore, ceea ce inseamna ca pe durata a 19 ore, in cazul unei pene de curent, nu vei avea de ce sa iti faci griji, pentru ca aparatul nu se va decongela.

Nivelul de zgomot maxim inregistrat este de 38 dB.

Parerea clientilor

Clientii sunt foarte incantati de combina, punand in valoare caracteristici precum calitatea buna a produsului, faptul ca este in aparat spatios, dar si silentios. Este dotata cu functia NoFrost, ceea ce face ca lucrurile sa devina radical simplificate. Prin urmare, clientii recomanda si altor persoane acest produs, apreciind raportul calitate/pret foarte bun.

Concluzie

Combina frigorifica Samsung RB37J5000SA/EF, 367 l, Clasa A+, No Frost, H 201, Grafit metalic este o combina foarte buna, pe care o recomand cu mare incredere. Este spatioasa, silentioasa, isi face treaba excelent, iar clientii sunt de departe foarte multumiti. Afla aici mai multe detalii si consulta o oferta excelenta.

7.6

Pret

9.4/10

Calitate

9.6/10

Fiabilitate

9.8/10

Functii

0.0/10

Design

9.0/10

Pareri PRO

 • sistem racire Full No Frost
 • volum generos
 • racire eficienta
 • accesorii diverse
 • aspect placut

Pareri CONTRA

 • nu au fost identificate
Combina frigorifica Samsung RB37J5000SA/EF

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.