Combina frigorifica Indesit CAA 55, 234 l, Clasa A+, 174 cm, Alb

Aparate frigorificeCombine frigorificeElectrocasnice mari

Indesit CAA 55

Combina frigorifica reprezinta un electrocasnic indispensabil, ce nu poate lipsi din casa nimanui, insa problema apare atunci cand nu ne putem decide ceea ce sa achizitionam. Mai intai de toate, este esential sa fim informati in mod corect, pentru a putea ulterior lua o decizie avantajoasa, de aceea vom discuta de aceasta data despre combina frigorifica Indesit CAA 55.

Iti doresti un produs de calitate la un pret relativ mic? Atunci s-ar putea ca acest model de combina frigorifica sa fie solutia. In cele ce urmeaza vom detalia pe larg ce presupune achizitionarea unei astfel de combine Indesit.

Design

Design-ul combinei frigorifice este unul destul de simplu, carcasa fiind in totalitate alba, astfel ca se va integra foarte usor in orice tip de bucatarie. Manerele sunt incoporate in usa, ceea ce consider ca ii da o eleganta mai mare, astfel ca nu veti risca sa ramaneti cu manerul in mana. Deschiderea usilor este standard, pe partea dreapta, insa cum usile sunt reversibile, le veti putea monta cum aveti nevoie. Dimensiunile combinei sunt de 174 x 54.5 x 58 cm (l x L x A).

Specificatii

Indesit CAA 55 este o combina frigorifica ce are un volum total de 234 litri. Clasa de eficienta energetica in care este incadrata este de A+, cu un consum anual de 256 kWh.  Vom analiza separat frigiderul si congelatorul, pentru a putea intra cat mai bine in detalii.

Frigiderul combinei Indesit CAA 55 prezinta un volum de 150 de litri, nu este foarte spatios, insa este foarte bine organizat. Prezinta trei rafturi din sticla de o rezistenta ridicata, care pot fi asezate dupa bunul plac pe cele cinci trepte pe care le aveti la dispozitie. In partea de jos, se regasesc doua compartimente inchise, ideale pentru pastrarea fructelor si a legumelor pentru o prospetime un timp cat mai indelungat. Pe usa frigiderului sunt amplasate doua rafturi, unde pot fi depozitate ouale, conservele, sticlele sau borcanele.

Congelatorul combinei Indesit CAA 55 detine un volum de 84 de litri, iar despre el, as putea spune ca este spatios comparativ cu multe modele. Prezinta patru compartimente inchise, in care veti putea depozita fructe, legume, carne, lactate. Este un avataj faptul ca sunt inchise pentru ca nu va exista riscul ca alimentele sa isi imprumuta aromele sau mirosul intre ele. In doua dintre compartimente sunt amplasati doi suporti pentru gheata.

Combina Indesit CAA 55 prezinta functia super-congelare si sistemul antibacterian extrem de utile pentru un plus de siguranta, astfel ca alimentele voastre vor fi pastrate in conditii optime.

Combina va veni insotita si de un suport special pentru oua.

Autonomia este de 17 ore, ceea ce inseamna ca in cazul in care ramaneti fara curent electric, pe parcursul acestei durate de timp, nu veti risca sa se decongeleze alimentele.

Nivelul de zgomot maxim atins ajunge pana la 44 dB.

Parerea clientilor

Clientii sunt satisfacuti de produsul achizitionat si il recomanda mai departe. Acestia sunt multumiti de modul in care alimentele sunt pastrate si racite, dar si de compartimentarea foarte bine gandita a combinei. Mai mult, raportul calitate/pret este unul foarte bun.

Concluzie

Combina frigorifica Indesit CAA 55, 234 l, Clasa A+, 174 cm, Alb Combina frigorifica Indesit CAA 55, 234 l, Clasa A+, 174 cm, Alb este un produs pe care il recomand cu incredere, accesibil ca si pret, dar si caracteristici. Mentine foarte bine conditiile optime pentru alimente proaspete. Aici aveti o oferta foarte buna, dar si mai multe detalii despre combina.

8.9

Pret

9.0/10

Calitate

9.0/10

Fiabilitate

9.2/10

Functii

8.6/10

Design

8.8/10

Pareri PRO

  • eficienta energetica
  • autonomie mare
  • pret rezonabil

Pareri CONTRA

  • sistem dezghetare manual
Combina frigorifica Indesit CAA 55

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.