Combina frigorifica Arctic AK60340NF+,No Frost, 302 l, H 175.4, Clasa A+, Alb

Aparate frigorificeCombine frigorificeElectrocasnice mari

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Profita de ofertele Crazy Days doar la eMAG!

 

Arctic AK60340NF+

Combina frigorifica Arctic AK60340NF+ reprezinta un model ieftin, dar eficient, potrivit si pentru persoanele cu un buget ceva mai restrans. Asigura strictul necesar, ba chiar ofera ne aduce surprize placute, despre care vom discuta pe larg, in continuare. Te invitam sa ne urmaresti pentru a te putea convinge daca este sa nu, alegera cea mai potrivita.

Design

Combina dispune de un design destul de simplu, dar placut, avand doua usi cu manere incorporate. Dimensiunile acesteia sunt de 175.4 x 59.5 x 65 cm (l x L x A).

Specificatii

Combina frigorifica Arctic AK60340NF+ ofera o capacitate de 302 litri si este incadrata in clasa de eficeinta energetica A+, garantand un consum redus de energie electrica. Producatorii au estimat consumul anual la 304 kWh.

Dispune de sistem No Frost care se refera la racirea pe baza unor curenti. Astfel, nu se va depune gheata pe peretii interiori si nici pe suprafata alimentelor.

Frigiderul combinei Arctic AK60340NF+ dispune de o capacitate de 205 litri si este prevazut cu trei rafturi din sticla securizata, iar in partea de jos, se afla compartimentul pentru depozitarea fructelor si a legumelor. De asemenea, pe usa frigiderului se afla trei suporturi din plastic, unde vei putea aseza sticle, borcane, recipiente de mici dimensi

uni si asa mai departe.

Congelatorul combinei Arctic AK60340NF+ prezinta un volum de 97 de litri. Este prevazut cu trei compartimente inchise, astfel incat sa poti depozita alimentele in functie de natura lor.

Nivelul maxim de zgomot produs nu depaseste 43 dB, astfel ca nu te va deranja pe timpul functionarii.

Parerea clientilor

Clientii sunt multumiti de alegerea facuta si sustin ca este suficient de incapatoare, bine organizata si raceste eficient alimentele. In plus, considera raportul calitate/pret excelent.

Concluzie

Arctic AK60340NF+ reprezinta un model de combina frigorifica ieftina, dar foarte eficienta, care asigura cele mai bune conditii pentru alimentele depozitate. Personal, imi place modul de organizare interioara si, indeosebi, congelatorul dispune de compartimente inchise. Pentru a fi la curent si cu oferta de pret actuala,

 

7.4

Pret

9.3/10

Calitate

9.2/10

Fiabilitate

9.5/10

Functii

0.0/10

Design

9.0/10

Pareri PRO

  • sistem No Frost
  • compartimentare buna
  • design elegant

Pareri CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.