Combina frigorifica Arctic AK54305+, 291 l, Clasa A+, H 181.4 cm, Alb

Aparate frigorificeCombine frigorificeElectrocasnice mari

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Profita de ofertele Crazy Days doar la eMAG!

 

Arctic AK54305+

Un alt exemplu excelent in care demonstreaza ca un pret mic nu inseamna neaparat calitate inferioara este si combina frigorifica Arctic AK54305+. Sigur ca nu il putem numi cel mai performant model, pentru ca ar insemna sa mintim, insa cert este ca iti asigura strictul necesar. Am realizat in continuare un review detaliat despre produsul in cauza, pentru ca tu ulterior sa iti poti da seama daca este sa nu, un produs care merita achizitionat.

Design

In ceea ce priveste partea estetica, nu avem foarte multe de spus. In linii mari, este un produs destul de simplu din punct de vedere estetic, avand o carcasa alba. Detine doua usi cu deschidere standard pe partea dreapta, avand manere verticale. Fiind reversibile, totusi, le poti monta pe partea care te avantajeaza cel mai bine.

Dimensiunile acestuia sunt de 181.4 x 54 x 60 (l x L x A) si cantareste 54 kg.

Specificatii

Combina frigorifica Arctic AK54305+ ofera o capacitate de 291 liri si a fost incadrata in clasa de eficienta energetica A+. Ca sa iti poti face o oarecare idee despre consumul anual, acesta a fost aproximat la 267 kWh.

Frigiderul combinei Arctic AK54305+ detine un volum de 204 litri si este prevazut cu patru rafturi din sticla securizata. In partea de jos, se afla compartimentul pentru fructe si legume. Usa frigiderului este prevazuta cu patru suporturi unde vei putea depozita sticle, borcane si alte recipiente de mici dimensiuni. Sistemul de dezghetare al frigiderulu este automat.

Congelatorul combinei Arctic AK54305+ este prevazut cu o capacitate de 87 litri si este organizat cu ajutorul a 3 compartimente inchise. Avantajul este faptul ca alimentele nu vor imprumuta mirosuri si arome daca vor fi asezate in functie de natura lor. Capacitatea de congelare in decursul a 24 de ore este de 4 kg. Dezghetarea se realizeaza manual.

Combina este prevazuta cu o autonomie rezonabila de 16 ore. In cazul unei pene de curent, in tot acest timp, alimentele se vor mentine in siguranta.

Parerea clientilor

Clientii sunt multumiti de alegerea facuta si sustin ca este suficient de incapator pentru nevoile lor, raceste, respectiv ingheata foarte bine, iar alimentele sunt in siguranta. Nu au ce sa ii reproseze, asa ca apreciaza raportul calitate/pret excelent.

Concluzie

Combina Arctic AK54305+ este o varianta ieftina, dar practica, ce reuseste sa isi faca treaba asa cum promite. Este spatioasa si imi place compartimentarea atat la nivelul frigiderului, cat si congelatorului. As fi preferat sa aiba sistem de dezghetare automat si la nivelul congelatorului, insa daca luam in calcul pretul cu care vine la pachet, functiile sunt rezonabile.

7

Pret

9.0/10

Calitate

8.6/10

Fiabilitate

9.2/10

Functii

0.0/10

Design

8.2/10

Pareri PRO

  • volum generos
  • accesorii simple
  • pret mic

Pareri CONTRA

  • lipsa sistem No Frost

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.