Combina frigorifica Arctic AK54240+, 229 l, Clasa A+, H 152.5 cm, Alb

Aparate frigorificeCombine frigorificeElectrocasnice mari

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Profita de ofertele Crazy Days doar la eMAG!

 

Arctic AK54240+

Ai dori sa achizitonezi o combina frigorifica ieftina, dar eficienta? S-ar putea sa fii interesat de combina frigorifica Arctic AK54240+ despre care vom discuta pe larg in cele ce urmeaza. Ne-a surprins putin in mod placut, fiindca vine la pachet cu un pret atragator si promite sa fie un produs de incredere.

Design

In ceea ce priveste design-ul nu ar fi foarte multe de spus. Din aceasta perspectiva, este o combina destul de simpla, de culoare alba, prevazuta cu doua usi ce dispun de manere verticale.

Specificatii

Combina frigorifica Arctic AK54240+ dispune de o capacitate de 229 litri si este incadrata in clasa de eficienta energetica A+. Producatorii estimeaza consumul energetic la aproximativ 245 kWh.

Frigiderul combinei Arctic AK54240+ inregistreaza o capacitate de 142 litri. Este organizat cu ajutorul a trei compartimente din sticla securizata, iar in partea de jos, se afla compartimentul unde vei putea depozita fructele si legmele pentru a se mentine proaspete un timp indelungat. De asemneea, usa frigiderului este prevazuta cu trei suporturi din plastic, unde vei putea pune sticle, borcane si alte alimente de mici dimensiuni. Sistemul de dezghetare se realizeaza automat.

Congelatorul combinei Arctic AK54240+ ofera un volum de 87 litri. Dispune de trei compartimente inchise, unul dintre ele fiind Big Box. Avantajul faptului ca sunt inchise se refera la posibilitatea sortarii alimentelor in functie de natura lor, astfel nu vor mai imprumuta mirosuri si arome intre ele. Capacitatea de congelare in decursul unei zile este de 3.5 kg. Sistemul de dezghetare la nivelul congelatorului este unul manual.

Autonomia combinei ajunge pana la 16 ore, asa ca in cazul unei pene de curent, nu vei avea de ce sa iti faci griji, pentru ca in tot acest timp, alimentele vor fi in maxima siguranta.

Parerea clientilor

Clientii sustin ca este un produs bun care merita achizitonat. Au declarat ca este suficient de incapator pentru nevoile lor, iar compartimentarea este una destul de buna. In plus, considera raportul caltiate/pret foarte avantajos.

Concluzie

Combina Arctic AK54240+ este un model interesant, care asigura cele mai bune conditii de depozitare pentru alimentele tale. Compartimentarea este foarte bine gandita, iar racirea este una foarte eficienta. Intr-adevar, mi-ar fi placut ca si la nivelul congelatorului dezghetarea sa fie automata, insa per total, este un produs bun. Aici poti beneficia si de o oferta de pret interesanta.

 

7.3

Pret

9.0/10

Calitate

9.2/10

Fiabilitate

9.4/10

Functii

0.0/10

Design

8.8/10

Pareri PRO

  • compartimentare buna
  • autonomie buna

Pareri CONTRA

  • lipsa sistem No Frost

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.