Circulator de aer 573 Vornado USA, Garantie 5 ani, Foloseste actiunea vortex pana la o inaltime sau distanta de 18 metri, Debit aer max: 396 m3 / h, Consum max: 38 W

Aparate de aer conditionatElectrocasnice mari

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Profita de ofertele Crazy Days doar la eMAG!

 

573 Vornado USA

Intotdeauna trebuie sa fii pregatit sa previi canicula care nu este deloc usor de suportat si sa apelezi la produse pe masura. De aceasta data, discutam despre un aparat foarte interesant si anume circulatorul de aer 573 Vornado USA. In continuare vom detalia specificatiile acestui aparat pentru a te convine daca este sau nu potrivit si pentru tine.

Design

Aparatul este prevazut cu un desgin compact si foarte modern, carcasa fiind neagra. Gratie formei salge geometrice poate fi amplasat atat in pozitie orizontala, cat si verticala. Pozitia orizontala este potrivita in sezonul cald pentru racorirea uniforma a incaperii, iar pozitia verticala este potrivita pentru sezonul rece fiindca datorita debitului de aer puternic, aerul cald va cobori.

Este un aparat mic ce nu va ocupa mult spatiu, avand urmatoarele dimensiuni: 18 x 26 x 25.3 cm (D x H x W) si cantareste 2.2 kg.

Specificatii

Circulatorul de aer 573 Vornado USA inregistreaza o putere de 38 W, pe care o poti ajusta in functie de cele trei trepte de viteza. Acestea utulzieaza actiunea vortex pana la o inaltime ori distanta de 18 m, astfel incat incaperea va fi racorita uniform.

Nu ai auzit de brand-ul Vornado? Acesta se poate lauda cu o vechime incepand din anul 1945, fiind apreciat la nivel mondial drept liderii circulatoarelor de aer.

Poate fi utilizat atat acasa, cat si la birou, eficienta va fi aceeasi.

Lungimea cablului de alimentare este de 1.5 m.

Pe cea mai puternica treapta de viteza, nivelul maxim de zgomot produs este de 59 dB.

Parerea clientilor

Clientii sustin ca acest aparat prezinta finisaje de calitate, este stabil si adera foarte bine pe podea. De asemenea, racoreste excelent incaperea, chiar si setat pe trepte de viteza inferioare. In plus, sunt de parere ca raportul calitate/pret este bun.

Concluzie

573 Vornado USA este un aparat eficient pe care il poti utilizat atat in sezonul cald, cat si in sezonul rece, ceea ce il transforma intr-un aparat multifuncitonal. Este foarte sigur si pentru cei mici pentru ca nu vor putea pune degetele in interior, caci grila a fost special gandita in acest sens. Aici poti verifica si o oferta pret avantajoasa pentru acest produs.

 

7.5

Pret

9.2/10

Calitate

9.5/10

Fiabilitate

9.7/10

Functii

0.0/10

Design

9.3/10

Pareri PRO

  • design placut
  • 3 trepte de viteza
  • silentios

Pareri CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.