Circulator de aer 533 Vornado USA, Garantie 5 ani, Foloseste actiunea vortex pana la o inaltime sau distanta de 21 metri Debit aer max: 504 m3 / h, Consum: 52 W

Aparate de aer conditionatElectrocasnice mari

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Profita de ofertele Crazy Days doar la eMAG!

 

533 Vornado USA

Indiferent ca te afli acasa sau la birou, trebuie sa iti creezi cele mai bune conditii, ca de fiecare data, sa te simti confortabil. Iar pentru aceasta ai nevoie de un aparat potrivit care sa se adapteze integral cerintelor tale. Discutam in continuare despre circulatorul de aer 533 Vornado USA care, in opinia noastra, este un aparat foarte interesant.

Design

Aparatul prezinta un design compact si modern, carcasa fiind neagra. Este potrivit atat pentru fi utilizat acasa, cat si la birou. Dat fiind ca masoara 17.8 x 28.7 x 24.5 cm (D x H x W) nu va ocupa foarte mult spatiu. De asemenea, cantareste 2.1 kg.

Specificatii

Circulatorul de aer 533 Vornado USA ofera o putere de 52 W si trei trepte de viteza. Marele avantaj al acestui aparat se refera la capacitatea de a racori uniform incaperea.

Vornado activeaza inca din anul 1945, fiind recunoscut la nivel mondila drept unul dintre liderii de pe piata ai circulatoarelor de aer.

Lungimea cablului ajunge la 1.5 m.

Nivelul maxim de zgomot produs este de 65 dB.

Parerea clientilor

Cumparatorii sustin ca aparatul functioneaza excelent, astfel ca reuseste sa racoreasca intreaga incapere in timp real. De asemenea, interesant este faptul ca poate fi asezat oriunde datorita dimensiunilor sale reduse. Considera raportul calitate/pret bun.

Concluzie

533 Vornado USA este un aparat foarte practic si eficient, atat acasa, cat si la birou. Racoreste foarte rapid incaperea si, mai ales, uniform. Clinetii confirma eficienta acestuia, drept pentru care il consideram un produs fiabil. Poti consulta aici si o oferta de pret actualizata

7.5

Pret

9.2/10

Calitate

9.5/10

Fiabilitate

9.5/10

Functii

0.0/10

Design

9.2/10

Pareri PRO

  • 3 trepte de viteza
  • capacitatea de a raci uniform incaperea
  • dimensiuni reduse

Pareri CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.