Blender Philips Viva Collection Problend 5 HR2162/90, 600 W, 1.5 l, 2 Viteze, Functie impuls, Negru

BlendereElectrocasnice mici

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Profita de ofertele Crazy Days doar la eMAG!

 

Philips Viva Collection Problend 5 HR2162/90

Inca mai cauti un blender eficient pentru ca nu te poti decide? Suntem aici pentru a iti oferi o mana de ajutor, astfel ca alegerea sa fie mai facila. Iti vom vorbi in cadrul acestui review despre blender-ul Philips Viva Collection Problend 5 HR2162/90 care se bucura de o popularitate destul de mare in randul cumparatorilor.

Design

Aparatul este prevazut cu un design modern, avand carcasa de culoare neagra. Central, se afla un buton foarte mare de tip rotativ, de unde vei porni, opri aparatul si alege puterea. Fiind un produs destul de mic, va fi usor de depozitat chiar si in bucatariile unde nu se dispune de mult spatiu.

Specificatii

Blenderul Philips Viva Collection Problend 5 HR2162/90 inregistreaza o putere de 600 W si o capacitate de 1.5 litri. Dispune de doua trepte de viteza si functia Turbo care presupune intensificarea activitatii aparatului, pentru obtinerea unui amestec omogen intr-un timp cat mai scurt.

Este dotat cu un bol realizat din plastic si lame din inox.

Totodata, detine sistem de stocare al cablului pentru a nu ocupa spatiu inutil, important pentru bucatariile mici.

Piesele aparatului pot fi spalate direct sub jetul de apa sau chiar introduse in masina de spalat vase.

Parerea clientilor

Clientii sunt multumiti de aparat si puncteaza faptul ca este stabil, lamele sunt foarte bune, cana este suficient de incapatoare si usor de curatat. Modul de utilizare este destul de simplu fiind potrivit si pentru persoane mai in varsta. Considera raportul calitate/pret foarte bun.

Concluzie

Blender-ul Philips Viva Collection Problend 5 HR2162/90 este un aparat potrivit pentru orice tip de bucatarie, indiferent ca obisnuiesti sa gatesti des sau ocazional. Iti poate fi de ajutor oricand si poti pregati o multitudine de variante cu ajutorul acestuia. In plus, pretul de achizitie este avantajos si il poti verifica aici.

7.4

Pret

9.0/10

Calitate

9.3/10

Fiabilitate

9.5/10

Functii

0.0/10

Design

9.1/10

Pareri PRO

  • 2 trepte de putere + Turbo
  • usor de curatat
  • usor de utilizat

Pareri CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.