Plita incorporabila Beko HIMG64223SX, Gaz, 4 arzatoare, Inox

IncorporabilePlite incorporabile

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Profita de ofertele Crazy Days doar la eMAG!

 

Beko HIMG64223SX

Daca si tu iti doresti o bucatarie amenajata moderrn, insa bugetul nu iti permite o investitie foarte mare, trebuie sa stii ca poti face acest lucru fara nicio problema. Plita incorporabila Beko HIMG64223SX este produsul potrivit in acest sens, ce vine la pachet cu o functionalitate clasica si design destul de simplu.

Design

Din perspectiva design-ului, nu prezinta elemente care sa impresioneze in vreun fel. Fiind realizata din inox, prezinta culoarea argintie, astfel ca va fi destul de usor de asortat cu celelalte piese de mobilier. Butoanele de control le regasim amplasate frontal, iar in dreptul fiecaruia se afla cate un desen ce indica arzatorul caruia corespunde. Aceasta masoara 9.9 x 58 x 51 cm ( l x L x A).

Specificatii

Plita incoporabila Beko HIMG64223SX prezinta alimentare pe baza de gaz, astfel ca nu vor lipsi nici sistemele aditionale. Ne referim, in primul rand, la sistemul de siguranta, sub forma unor supape amplasate la nivelul fiecarui arzator, care au rolul de a opri alimentarea cu gaz, in cazul stingerii accidentale a flacarii. Mai mult decat atat, este prezent si sistemul de aprindere electrica, prin scanteie, incorporata in butoane.

Plita este dotata cu patru arzatoare: unul mic, doua normale si unul mare. Puterea celui mic este de 1 kW, celor doua normale cate 1.7 kW, iar celui mai mare 2.9 kW.

Prezinta doua gratare detasabile independent, ce vor oferi o stabilitate buna vaselor, dar va favoriza si curatarea locala a plitei.

Intretinerea se realizeaza destul de usor, cu o simpla laveta umeda vei putea curata murdaria.

Parerea clientilor

Cumparatorii sunt de parere ca este o plita care isi face treaba cum promite si care se intretine foarte usor. Nu au fost identificate niciun fel de probleme, motiv pentru care apreciaza raportul calitate/pret excelent.

Concluzie

Plita incorporabila Beko HIMG64223SX este un model de plita foarte ieftin, dar extrem de eficienta. Functioneaza fara niciun fel de probleme, se curata extrem de usor, iar clienti au fost multumiti. Aici poti verifica cea mai buna oferta de pret.

7.1

Pret

9.2/10

Calitate

9.0/10

Fiabilitate

9.0/10

Functii

0.0/10

Design

8.4/10

Pareri PRO

  • siguranta in utilizare
  • stabilitate vase
  • pret accesibil

Pareri CONTRA

  • design simplu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.