Aparat de aer conditionat Vortex VAI-T12LCSV Inverter, 12000 BTU, Clasa A++, Filtru antibacterian, Auto restart, Kit instalare inclus 3m

Aparate de aer conditionatElectrocasnice mari

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Profita de ofertele Crazy Days doar la eMAG!

 

Vortex VAI-T12LCSV

Ai decis ca este timpul sa infrunti vremea de afara si sa te orientezi catre un model de aparat de aer conditionat cu o capacitate rezonabila, la un pret accesibil? Ce ai spune despre aparatul de aer conditionat Vortex VAI-T12LCSV ce va constitui subiectul nostru de discutie in continuare.

Design

Unitatea interna urmeaza aceleasi linii in materie de design, fiind simpla, de culoare alba. Central, se afla display-ul ascuns unde va fi afisata temperatura interioara. Detine o lungime de 770 mm, latime de 180 mm si inaltime de 240 mm, cantarind doar 8 kg.

Pe de alta parte, unitatea externa are o lungime de 700 mm, latime de 256 mm si inaltime de 552 mm, avand o greutate de 30 de kg.

Specificatii

Vortex VAI-T12LCSV este un aparat de aer conditionat ce presupune o capacitate de 12000 BTU, potrivit pentru suprafete de pana la 25 mp. Este incadrat in clasa de eficienta energetica A++ pentru racire si A+ pentru incalzire, consumul inregistrat fiind unul destul de redus.

Aparatul este prevazut cu tehnologia Inverter ce presupune imbunatatirea functionarii sale. Concret, compresorul va functiona gradual, atingand conditiile climaterice dorite mai rapid, ulterior doar mentinandu-le. Daca initial se presupune ca ar inregistra un consum mai mare, ulterior, consumul va fi mentinut cu un minim de resurse. Pe termen lung, se vor inregistra economii cu pana la 30-40% comparativ cu un sistem clasic.

Dispune de sistem de filtare cu o densitate mare care este capabil sa purifice in totalitate aerul, astfel incat sa elimine particulele de praf/poluare, dar si virusurile, bacteriile sau alergenii.

Aparatul poate fi utilizat atat in sezonul cald, cat si in sezonul rece, activand modul racire sau modul incalzire. Acestor doua functii de baza, li se adauga:

  • Dezumidificare – functioneaza independent de alte functii si vizeaza reducerea umiditatii din aer, principala responsabila pentru formarea mucegaiului.
  • Timer – permite prestabilirea orelor de functionare a aparatului independent de prezenta voastra acasa.
  • Functia Auto-Restart – presupune reluarea in mod automat a activitatii dupa o eventuala pana de curent, conform ultimelor setari realizate.
  • Functia Auto-curatare – usuca rapid vaporizatorul dupa incheierea activitatii aparatului, pentru a nu oferi sansa bacteriilor si mucegaiului sa adere pe suprafata sa.
  • Modul Sleep/Night –  va proteja somnul pe timpul noptii, fara sa mai existe variatii mari de temperatura. Totodata, sistemul va functiona in regim silentios pentru a nu iti perturba somnul.

Nivelul maxim de zgomot atins este de 50 dB, ceea ce inseamna ca nu iti va provoca disconfort acustic, nici macar pe cea mai puternica treapta de ventilare.

Parerea clientilor

Cumparatorii sunt de parere ca aparatul isi face treaba cum trebuie si nu presupune pretentii foarte mari. De asemenea, au fost incantati si de faptul ca vine la pachet cu kit de instalare inclus. Raceste foarte bine incaperea unde l-au amplasat si considera raportul calitate/pret excelent.

Concluzie

Vortex VAI-T12LCSV este un sistem de climatizare foarte eficient pe care il recomandam cu toata increderea. Nu dispune de cele mai variate functii, insa este prevazut cu cele de baza care vor fi suficiente pentru a iti readuce confortul mult dorit. In plus, raportat la calitatea oferita, pretul este chiar atractiv si il poti verifica aici.

7.2

Pret

9.0/10

Calitate

9.1/10

Fiabilitate

9.3/10

Functii

0.0/10

Design

8.8/10

Pareri PRO

  • filtru performant
  • tehnologie Inverter

Pareri CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.